Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetek terhes?
Figyelt kérdés
Szóval utoljára 2 hónapja voltam eggyütt fiúval azóta már 2-szer normálisan menstruáltam először 5 nap késéssel jött meg utána 1. Most van azóta a harmadik menstruációm hamarabb jött egy nappal viszont mikor megjött barnás volt a színe utána pirosas most meg ilyen barna és vörös közt van a színe, és úgy érzem kicsit kevesebb jön mint általában. Miután lefeküdtem a fiúval rá 2-3 hétre csináltam tesztet ami negatív volt. Ez normális? Hallottam olyat hogy végig menstruált valaki ezért kezdtem el aggódni, viszont semmilyen terhes tünetem nincsaug. 31. 00:41
1/2 Noren1989 válasza:
Ha kibúvik ebből valami gyerek, nyugodtan hivhatod Jézusnak.
Kb 1 a 30.000hez az esélyed.
Mondhatni, h elenyésző.
2/2 anonim válasza:
Rendszertelen menstruáció bármitől lehet
Nem kell egyből a terhességre gondolni
A színe is változó lehet
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!