Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfi aki "NEM SZEXEL RÉSZEG NŐVEL" annak mi baja???
Ez a csávó hazavitte a legjobb csajt és azt mondja nem történt semmi mert a nő túl részeg volt!!!
Mondom, nem hagyta magát vagy mi a fa..???
Erre kiderült hogy ő nem akarta!!!
WTF???
Ilyen b*zis szöveget nyomott, hogy ennyire ittas nővel nem ízléses szexelni meg hogy nem férfihez méltó!!!!
Szerintem ez látens meleg vagy simán hazudik.
Én azért örülök neki, hogy vannak még olyan emberi lények a világon akik hasonlóan gondolkodnak, mint én és nem azaz első gondolatuk, hogyha egy illuminált állapotban lévő nővel sodorja őket össze a sors, hogy minél gyorsabban meg kellene dönteniük, mert így talán neki "szerencséje" a nőnek meg egy "rossz döntése" révén hozzájuthatnak a vágyott szexhez.
Ha pedig valaki tényleg "túl részeg" tehát olyan szinten kész van, hogy esetleg azt sem tudja, hogy pontosan merre van vagy szimplán nem áll meg a lábán akkor ez amiről beszélsz már súrolhatja az erőszak kategóriát is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!