Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Kerültél kellemetlen helyzetbe...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kerültél kellemetlen helyzetbe erekció miatt?

Figyelt kérdés

Olyan szituáció amikor nyilvánvalóan észrevette a másik hogy merevedésed van. Hogyan kezeltétek? Nők is írhatnak ha ők vették észre egy férfinak hogy merevedésem van. Ki hogy reagált?

Akár strandon, akár orvosi vizsgálat alkalmával vagy más egyéb szituációban

aug. 30. 22:06
 1/4 anonim ***** válasza:
78%
Anyukám meg a nővérem is többször nyitott már rám miközben merevedésem volt, de nem szóltak rá semmit, pedig látták.
aug. 30. 22:30
 2/4 anonim ***** válasza:
Strandon volt látványosan, bementem a vízbe:)
aug. 31. 00:56
 3/4 anonim ***** válasza:
Volt tinikoromban sok. Mostmár 30 évesen nem nagyon vannak spontán merevedéseim, ami egyrészt rossz, hogy nem vagyok már olyan potens, de ebböl a szempontból sokkal jobb, hogy nem kell állandoan takargatni. Viszont azért néha így is feláll, és pont nemrég volt egy ultrakínos merevedésem: sétáltunk barátnőmmel a parkba, és szemből jött 5 csaj együtt, nevetgéltek, dumáltak, de valami eszméletlen szexi volt mindegyik, nagy cicik kirakva, gyönyörű combok, hú… Már láttam, hogy a csajom a szeme sarkából néz, hogy mennyire bámulom őket, csak nagyon diszkréten tudtam odapillantani. De ez is elég volt, hogy olyan betonkemény merevedésem legyen, hogy hihetetlen. Barátnőm tudja, hogy évek után nem áll fel rá nekem csak úgy random séta közben, nyilván ha észreveszi hogy felállt a csajokra, akkor az nagyon kinos lesz. 5-10 percig állt betonkeményen, nem tudom ha észrevette vagy nem, de egy örökkévalóságnak tűnt, amíg lelankadt végre. Aznap este megdolgozott keményen, szóval lehet mégis észrevette, de a legjobban reagálta le.
aug. 31. 07:33
 4/4 anonim ***** válasza:
Reggeli merevedésem anyum sokszor látta már
aug. 31. 10:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!