Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Állatvilágban is léteznek szexuális diszfunkciók, devianciák, eltévelyedések és a heteroszexualitástól eltérő nemi viselkedés? Vagy ez csak az ember sajátja?
Figyelt kérdés
Mint pl. aszexualitás, merevedési zavar, nemi erőszak, csoportos szex, homoszexualitás, transzneműség, pedofília, bestialitás?
Írnátok rá példát mely állati fajnál mikről tudtok, miket figyeltek meg már tudományosan?
aug. 30. 18:34
1/6 anonim válasza:
Állatvilágban is léteznek szexuális diszfunkciók, devianciák, eltévelyedések és a heteroszexualitástól eltérő nemi viselkedés.
3/6 anonim válasza:
Szerintem túl sokat gondolsz az emberről, hogy ilyen sajátosságai volnának. Gyakorlatilag ugyanolyan emlősállat, mint a többi.
4/6 A kérdező kommentje:
A homoszexualitásról épp hallottam állatoknál.
És a bestialitásról vagy fajfertőzésről is: tigris + oroszlán, ló + szamár.
aug. 30. 19:32
5/6 anonim válasza:
#4. Amit írsz,az csak mesterséges körülmények között történik meg,főleg inszeminációval,bár a ló szamár esetében nem feltétlenül. A természetben ilyennel nem igazán találkozol. Ezek a fajhibridek,amik már nem termékének.
6/6 anonim válasza:
"A homoszexualitásról épp hallottam állatoknál." Akkor miért kérdeztél rá?
"fajfertőzésről is" Emberi vonatkozásban ezt hogyan érted? Milyen faj milyen fajjal???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!