Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Apukám meglatta hogy szexelunk a barátommal. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
A barátom éppen orálisan elegitettki amikor apukám benyitott . Nem tudta hogy mi már szexelunk ilyenkor kell valamit beszélni vagy mintha meg sem történt volna?
Szerintem ő elakar beszélgetni a barátommal
aug. 30. 16:44
1/14 VadApuci válasza:
hány évesek vagytok?
ha akar róla majd beszélni, akkor úgyis fog veled. ha meg nem, akkor te ne erőltesd ;)
2/14 A kérdező kommentje:
18en a barátom 19
aug. 30. 16:54
3/14 anonim válasza:
Mondd meg, hogy: apu, kérlek ne mondj semmit! Nagylány vagyok, szoktunk szexelni a pasimmal, nekem is jó, figyel rám, minden oké. Aztán hagyd ott, majd elfogadja.
4/14 VadApuci válasza:
nagykorúak vagytok mind a ketten..sztem a felvilágosításon már átestél, ezt ő is tudja. sztem szóba sem fogja hozni nálad ;)
5/14 anonim válasza:
Talán zàrd be az ajtót.és jó nagy bunkó hogy nem kopog.
8/14 anonim válasza:
Újra leírom a véleményem. Vegyétek be harmadiknak.
9/14 anonim válasza:
6: mindenhova kopogunk, ami más szobája.
10/14 anonim válasza:
A barátod nyugtasd azzal, hogy szereztél kulcsot. Vagy reteszeld be. Vagy egy fotel az ajtó elé.:)
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!