Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mi ez valójában?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi ez valójában?

Figyelt kérdés

Teljesen normàlis életet életet èlő ötvenes férfi vagyok,de azt vettem észre magamon, hogy ha idegenek is vannak a közelemben és úgy alakul,hogy àt kell öltözni,vagy esetleg teljesen le kell vetkőzni, nem zavar a jelenlétük,inkább kellemes érzés tölt el. Elképzelhető, hogy korábban gyakran jártam nudista strandra és ez lehet az oka?

Mielőtt bàrki exhibicionistának gondolna,nem érzem annak magam,de valamilyen személyes segítségnek örülnék!

aug. 30. 16:01
 1/4 anonim ***** válasza:
32%
Ötven évesen milyen értelmes kérdést tudzs kiírni, kb mint egy 15 éves.
aug. 30. 16:23
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem meg is válaszoltad ! Mivel gyakran jártál nudin, megszoktad, hogy meztelenül látnak az emberek és meztelenül jól érzed magad. Hasonlóan vagyok, már mostanában én is ! Ha nem a nudin strandolok, feszélyez a gatya. Jó lenne levetni, de nem lehet.
aug. 30. 17:42
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Mindenáron nevet akarsz találni a kedélyállapotodnak? Személyes segítségre van szükséged? Miért, hol a probléma? Nem ártasz senkinek, neked se árt senki.
aug. 30. 18:10
 4/4 A kérdező kommentje:
1-es a helyesírást gyakorold inkább.
aug. 30. 21:04

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!