Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Női bugyit hordó srácok, volt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Női bugyit hordó srácok, volt már hogy valaki észrevette, hogy női bugyi van rajtatok? Mi volt a reakció? Hétköznapok során nem tartotok tőle hogy lelepleződtök?

Figyelt kérdés
aug. 30. 11:03
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha észre is vették nem tudok róla. De sokszor boxer alá vettem, hogy ne látszódjon át a vonala. Most férfi tangát hordok boxer nélkül és nem látszik át a vonala. Arra figyelek, hogy a derek mindig be legyen húzva, hogy amikor mélyre hajolok ne látszódjon ki. Illetve fekete színű, ha ki is látszik a felső része akkor sem gyanús. De nem hordok már női bugyit, mert a férfi sokkal kényelmesebb. Van elég hely zacsinak.
aug. 30. 11:12
 2/7 anonim ***** válasza:
A férfi tanga nem hasonlít nagyon a sima fecskére ?
aug. 30. 11:26
 3/7 anonim ***** válasza:
De, elöl ugyan az, hátul meg van több féle fazonú.
aug. 30. 11:30
 4/7 A kérdező kommentje:
Nekem is van pár tangám de az még nem is a legnőiesebb darab, viszont vettem pár selyem, szatén, fodros, csipkés bugyit. Amellett hogy kényelmesek, jobban is állnak mint a tanga, nagyon szeretem hordani. De nagyon tartok tőle, hogy véletlen kilátszik, vagy egyszer valami miatt át kell öltöznöm, nem is merek sehova menni, főleg nem ismerősökkel, ha rajtam van.
aug. 30. 12:20
 5/7 anonim ***** válasza:

Még eddig nem vagy is én sem tudok róla 😀

De azért figyelek rá. Viszont itthon simán vagyok így bugyiba vagy egy pólót veszek fel.

aug. 30. 12:31
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Én is figyelek rá, hogy ne vegyék észre.
szept. 8. 16:50
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Odafigyelek. Egyszer volt, hogy vékony lenvászon nadrágomon látszott hogy csipkebugyi van rajtam. Az ajtóból léptem vissza, és lecseréltem a bugyim egy simára.
szept. 17. 14:20

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!