Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nudista kemping tapasztalatok?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nudista kemping tapasztalatok?

Figyelt kérdés

Voltam mar nudista strandon de most egy hetre kempingezni megyunk tengerre.

3 kerdesem lenne

1. Ciki a reggeli merevedes? Nyilvan ez strandon nem fordul elo, de amikor reggel a satortol a wc-ig elmegy az ember, es pisilesig merevedese van, mit csinaltok?

2. Egy jo ideje nem borotvaltam odalent es kezd eleg szörös lenni. Nem szegyenlem, de mennyire megszokott a fanszorzet ott? Strandon a balatonon a tobbseg azert borotvalta az a jellemzo

3. Ez lehet hulye kerdes, de a wc-ken van ajto? Abbol indulok ki ha mar mindenki meztelen es mindent lat akkor lehet hogy nem indokolt :D

Koszi elore is a valaszokat!

aug. 30. 00:01
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

1. Nem ciki,de ne egy szál merev fasszal sétálj végig !

Kézben egy törölköző amivel leplezed

2. Hülyeség,nincs semmi jelentősége,van ilyen is és olyan is!

3. Természetesen van ajtó!

aug. 30. 04:15
 2/11 anonim ***** válasza:
71%
Nudista kempingben tenyleg folyamatosan meztelen kell lenni? Pl ejjel ha kimesz wc-re vagy reggel mosakodas borotvalkozas kozben is?
aug. 30. 06:00
 3/11 anonim ***** válasza:
91%

1. Merev farokkal nem tudsz pisilni (legalábbis teljesen merevvel nem) vársz 5 percet elmúlik és mehetsz.

2. Mindegy milyen van amíg jól érzed magad vele.

3. Van ajtó. Ha olyan helyre mész ahol van valami közösségi tér is pl étterem akkor vigyél magaddal törölközőt és arra ülj.

aug. 30. 06:05
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy hűvösebbre fordul az idő, estefelé vagy reggel sokan vesznek fel valamilyen ruhadarabot, hogy ne fázzanak, szóval nem kell mindenáron meztelenül lenni, de valóban el lehet takarni egy törölközővel is. A reggeli merevedés alvás közben történik, ha az ember felkel, elmúlik és tudatosan is befolyásolható. Mire kikászálódsz a sátorból, már nem is kell merev legyen.
aug. 30. 06:34
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Én is voltam pár napot nudi kempingben.

1-Mint írták, kicsit vársz még lankad valamennyire. Vagy takarod , csak ne kimondottan mutasd.

2.-Változó, a legtöbb rövidebbre nyírt.

3. A Wc-n biztos van ajtó. Sőt több helyen külön van a Wc, zuhany női-férfi.

viszont voltam olyan helyen ahol a zuhany közös és nincs fal, sem függöny, csak a zuhanyrózsák. Végülis érthető !

Menjél nyugodtan, jó buli !

aug. 30. 12:20
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

1: Nem fordul ilyen elő, emiatt ne aggódj, de ha mégis, akkor magad elé teszel egy törölközőt.

2: Senkit nem érdekel a másiké. Viszont a saját higiéniád miatt igazán rászánhatnát azt az öt percet.

3: Van.

aug. 30. 14:41
 7/11 anonim ***** válasza:
50%
Legtöbb rövidre nyírt
aug. 31. 11:10
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
A kempingben nem járkál mindenki meztelenül (van aki igen) a többség csak a parton,napozáshoz vetkőzött le.Nem láttam merevedést,biztosan volt,csak eltakarták,a szőrzet meg vegyes.Van aki leszedi,nyírja,másnak természetes,ja és wc ajtó van. (ahol én voltam,ez volt jellemző)
szept. 3. 08:05
 9/11 anonim ***** válasza:
Ez miért szex kategória???
szept. 7. 07:45
 10/11 anonim ***** válasza:

Leskelődnéd hogy szarnak az emberek?

Idióta.

szept. 7. 07:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!