Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudjam,hogy a barátnőmnek van e onlyfans-e, ha nem mond ilyeneket? De ha kérdem,akkor furcsán reagál. Meg sokszor hozza fel,hogy regisztrál OF-re, lehet azért,hogy engem húzzon.
Szerintem semmi értelme a játszmáknak, meg a találgatásnak. Ha téged zavar, hogy esetleg a barátnőd pénzért cserébe mindenét IS a netre, ülj le és beszéld meg vele.
Ha nem tetszik neki, akkor nem egymást keresitek.
És akkor nem kell azon agyalnod, hogy van-e neki és hogy derítsd ki.
Beregisztrálsz és szétnézel, de proxy mögül tedd, mert be lehet állítani régiókorlátozást (azaz, hogy melyik országokban lévő IP címekről ne lehessen látni az előadót).
Mindazonáltal, ha nyomozgatnod kell a párod után akkor már rég megette a fene köztetek a bizalmat! S elég gyerekes a csajod ha ezzel "húzni" akar. Ha valakit szeretünk azt idegesíteni, bosszantani, féltékennyé tenni szoktuk, hanem szeretni.
Ha Férfi akarsz lenni és nem "férfi" akkor amikor húz közöld vele, aham szóval erre vágysz, OF-ezni akarsz? Okés bébi, na akkor csináld és viszlát, nekem nem kell ilyen nő mehetsz ahova akarsz! Legyen már tököd b.meg! Mert most csak egy szívatható balfsz. vagy!
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!