Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk lepődtetek már meg másik fiú intim méretén?
Figyelt kérdés
Zuhanyzóban vagy más véletlen helyzetben ha láttátok más péniszét, volt, hogy meglepődtetek a méretén?aug. 29. 10:39
11/19 anonim válasza:
Egy ismerősömön lepődtem meg, nagyon kicsi volt neki lankadtan a többiekhez képest.
12/19 anonim válasza:
Haverom méretén. Mert mindig is hangoztatta hogy így anakonda meg úgy óriási aztán mikor ketten dugtuk a nőmet talán még az átlagosnál is kisebb volt
13/19 anonim válasza:
kondi zuhanyzóban láttam már nagyokat
14/19 anonim válasza:
Nem, tudom hogy mindenkinek nagyobb van / volt mint nekem
15/19 anonim válasza:
Úszóedzésen néhány vékony srácnak akkora anakonda volt a lába közt hogy jujj
16/19 anonim válasza:
A volt padtársamnak volt kb 3szor akkora mint nekem, uszodai öltözőben láttam. Utána fura volt mellette ülni, nem beszéltünk róla, de láttam h ő is megnézte az enyémet.
17/19 anonim válasza:
Szerintem mindenkivel előfordult már ilyen, aki szokott járni férfi öltözőben/zuhanyzóban, esetleg volt már nudi strandon.
Jelentős különbségek tudnak lenni a fiúk fütykösei között, pláne lankadt állapotban. A kis nudlitól a hatalmas anakondáig minden van.
:D
19/19 anonim válasza:
Én egyszer vettem rá magam, hogy nyilvános zuhanyzóban zuhanyozzak (elég szégyenlős voltam). Hát persze, hogy mások döbbentek meg rajtam.
(És ha valakit érdekel az előző válaszok alapján: nagyon vékony vagyok. 😄)
20/f
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!