Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy nőn teljesen passzos fekete ruha van, igaz hogy egyfajta szexuális töltettel van az adott környezetében lévő emberekre?
Figyelt kérdés
például tegyük fel, egy zsúfolt metróra felszáll egy vékony de formás lány, és teljesen tedthez si.uló fekrte ruha van rajtaaug. 29. 09:08
1/7 anonim válasza:
Ha csinos és kiemelkedik a "szürke" tömegből akkor persze extrább, de ha mondjuk nincs jó alakja vagy egyéb defektje van akkor nem lesz kiemelkedő hatása.
2/7 anonim válasza:
rám hatással van egy testre simuló, alakot kiemelő fekete ruha: [link]
3/7 anonim válasza:
2# ilyet csak a kurvák hordanak, meg a seggsötét "aranyásó" műcicák.
Az ilyen otthonra SOSEM kellene, max néhányszor használatos szexuális biodíszletnek jó.
4/7 anonim válasza:
Jah, hatással van, mert látszik hogy csinos. Ha ugyanezt egy kövér nő teszi az is hatással van - olyan gondolatokra "de kár volt odanézni" 😂
5/7 anonim válasza:
Hát nekem a fekete ruha egyáltalén nem szexi, de nekem egy vékony lány se szexi.
Legyen inkább mindene kikerekedve és legyen nőiesen csinos, világosabb ruhában.
Ezt én jobban díjazom.
7/7 anonim válasza:
Miért ez a lepontozás, tán kötelező szeretni amit kiírsz???
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!