Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj ha nagyon perverz a barátom?
Egy éve vagyunk együtt és amikor lefeküdtem velem análoztunk és úgy szétcsapta a fenekem hogy vér vörös lett és aztán nagyon erősen megbaszott.
Hülye válaszokat nem kérek.
"Hülye válaszokat nem kérek."
Én meg hülye kérdéseket nem kérek.
Köszi!
Ez legfeljebb a 8 éves Pistike szerint perverz, ez csak szimpla vadabb szex anállal kombinálva.
Amúgy csillagom, ha neked tetszik akkor nem igazán értelmezhető a kérdésed. A te párod, nektek kell együtt jól érezni magatokat - másnak meg semmi köze hozzá!!!
Ezt nem perverznek hívják, hanem figyelmetlen, agresszív cselekedetnek. A szexben az a jó, ami kölcsönös, ha neked valami nem jó, akaratodon kívül fájdalmat okoz akkor az a baj (sőt a szexuális erőszak kategória).
Szóval ha neked nem jó, akkor nem jó, hagy el azonnal, mert a leírtak alapján nem csak hogy nem szeret, de még pocsék is az ágyban. Ha valakivel meg sem a romantika nem megy sem a szex akkor nem tudom minek vagy vele.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!