Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik fistingeltetek dildóval! Van valami "trükkje"? Tanács hozzá?
Tisztában vagyok vele, mennyire ostobán hangzik a kérdés, de holnapra várok egyet a szexshopból. Eddig saját kézzel csináltam, amennyi bement belőle, de ugye nem vagyok gumibaba, meg kényelmetlen is úgy rövid idő után. Feltételezem, van különbség aközött, ha valaki magának csinálja és aközött, ha lerakja valamire és rá kell ülnie, önkifacsarás nélkül.
Nem számítok államtitkokra, csak nem is tudom, van-e bármi, amire rájöttetek, vagy legalábbis részetekről az nektek bevált, kis apróság, akár az, hogy egyenes hátta, előre vagy hátra dőlve, magasság, tényleg akármi. 😅
Nem saját tapasztalat, mert én pasi vagyok, viszont volt kb 15 éve egy kapcsolatom ahol ez nagyon izgatta az akkori párom.
Figyelj a fokozatosságra, arra is hogy olyan sikositód legyen ami nem veszik össze a dildó anyagával (egyszer mi pórul jártunk vele utána erre is figyeltük), olyan póz legyen ami kényelmes neked, arra figyelj hogy (bár nem tudom mekkorát rendeltél) az egészet sose dugd be mindig legyen ki annyi amennyit biztonságosan meg tudsz fogni (ha bent ragad egyből menj sürgősségire hiàba ciki...).
Ha beleülni akarsz vagy meglovagolni akkor figyelj arra hogy stabilan helyezd el és arra is hogy ne négyen csúszós a környék ne legyen baleset hogy teljes súllyal vele esel, abból is baleset lehet.
Milyen méretet rendeltél?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!