Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Vonzó vagy inkább redflag ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vonzó vagy inkább redflag ha egy férfi elvált apuka? Tudom, hogy ez bonyolultabb kérdés ennél, de érdekel.

Figyelt kérdés
:)

aug. 28. 19:00
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
10 es miert mondod ezt? Ha elvált férj vagy gyereked is van, nem szeretnél több gyereket akkor az elvált ,gyermeket nem akaŕó nő sokkal ideàlisabb mint egy fiatal nő aki gyereket szeretne. Szóval szerintem ez egy fontos kérdés, a gyermekvállalási szándék azonos e. Ha nem akkor semmi értelme.
aug. 31. 06:56
 12/21 anonim ***** válasza:
79%
#11 vannak olyan nők, akik nem váltak el, nincs gyereke, de nem is akar. Az lenne a legjobb választás :)
aug. 31. 10:24
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
12 de az ritka mint a fehérollò! Persze az lenne a legjobb.
aug. 31. 10:45
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
Red flagnek nem mondanám. Nálam nincs ilyen, hogy egy elvált pasi redflag lenne. Ha a személyisége tetszik és megvan a vonzalom akkor lehet akármi nekem bejön. :)
szept. 1. 02:15
 15/21 anonim ***** válasza:
12%
12 nek irom,ismertem olyant,eléggé furcsa személyisegüek akik nem valtak el es nőként nincs és nem akar gyereket. Egy normális nő ösztõnösen akar gyereket.
szept. 1. 04:12
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

#15 ezt azért írod, mert nem tudod elviselni, hogy egy nő ne tegye azt, amit a társadalom elvár :) én sem akarok, és több barátnőm se. Mindegyiküknek van párja. Ezek évek óta tartó kapcsolatok. Az enyém pl 10 éves.

Szóval el kell fogadni, hogy nem mindenki ugyanolyan és ahogy nem minden férfi, úgy nem minden nő akar gyereket. Csak erről nem lehet beszélni, főleg az ilyenek miatt, mint te vagy.

szept. 1. 04:58
 17/21 anonim ***** válasza:
66%
16 nak, konkrèt tapasztalatból irtam nem azert hogy eliteljek bárkit. Akkor ùgy helyesbìtek hogy gyerekes fèrfinak nem valók ilyen nők. Akinek nincs gyereke az teljesen más mentalitàsú,más fogalma van az õnfeláldozásról felelősség érzetrõl. Egy ilyen nő sokszor nem èrti meg azt,hogy a férfinak nagyon fontos a gyereke, sokszor a gyerekek iránt gyűlöletet éreznek, zavarja őket. De evvel nem elítélem ezeket a hölgyeket csak leírom mint tapasztalatot.
szept. 1. 05:13
 18/21 anonim ***** válasza:
87%

#17 találkoztál egy ilyen nővel.

Ezt ne húzd rá az összesre.

És nyilván nem való össze egy gyerekes egy olyannal, aki nem akar gyereket.

És hagyjuk az önfeláldozós dumát. Nyilván nem akarok általánosítani, de a szülők sokszor önzőbbek, mint akinek nincs gyereke...

szept. 1. 07:31
 19/21 anonim ***** válasza:

Pusztán abból, hogy elvált, még nem lehet messzemenő következtetéseket levonni. Még akkor sem kapnánk teljes képet, ha a férfi exét meghallgatnánk.

Én magam nem szeretnék ilyen férfival kezdeni, mivel nekem nincs gyerekem.

szept. 1. 21:46
 20/21 anonim ***** válasza:
Nem azzal van baj, hogy elvált, hanem azzal, hogy van gyereke. Mármint ez nem baj :D csak én nem akarnék vele összejönni. Talán jobb, ha már idősebbek a gyerekei talán...
szept. 1. 21:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!