Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mikor történt legutóbb veletek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor történt legutóbb veletek, hogy majdnem bepisiltetek?

Figyelt kérdés

aug. 27. 19:45
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
Majdnem? Úgy egy hónapja.
aug. 27. 19:55
 2/20 A kérdező kommentje:
#1 mi történt?
aug. 27. 19:56
 3/20 anonim ***** válasza:
38%
Semmi különös. Békésen alukáltam, Wc - vel álmodtam, és arra ébredtem, hogy a záróizmaim elengedik magukat.
aug. 27. 19:58
 4/20 anonim ***** válasza:
0%
Két hete kb. Veled?
aug. 27. 21:22
 5/20 NemFogodKitalálni ***** válasza:
100%
Kb 1 órája, mivel elég sűrű, kapkodós a mai napom, és nagyon wc-re sem volt időm elmenni…
aug. 27. 21:43
 6/20 anonim ***** válasza:
100%
Amikor a főnők leugatott..
aug. 27. 21:49
 7/20 A kérdező kommentje:

Velem tegnap történt, a városban voltam, és dugó volt, én meg a buszon már majdnem a kezemmel is szorítottam annyira kellett... Kávézóban taliztam egy barátnommel, ahol ket italt is megittam, elegge visszautott...

Nektek pontosan mi a sztoritok?

aug. 28. 01:07
 8/20 anonim ***** válasza:
67%
Én a belvárosban a telefonfülkébe hugyoztam egyszer, olvasgatva a telefonkönyvet a kagylót meg tartottam. A 12 sör kikéredzkedett...
aug. 28. 01:56
 9/20 anonim ***** válasza:
100%
Buszon pár napja.Kicsi be is ment.Majdnem eláztam teljesen.
aug. 28. 03:39
 10/20 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is buszon történt, néhány hete. Barátnőkkel voltunk teázni, én nem mentem el mosdóba, és elég nagy dugó volt. Egy kicsi be is ment, de szerencsére fekete nadrág volt rajtam, és nem pisiltem be nagyon. Aztán ahogy megállt a busz, rohantam a legközelebbi bokor mögé. Szerencsére este volt.
aug. 29. 05:52
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!