Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bordélyház, prostituált tevékenység, webcamerázás. Melyik legális melyik illegális?
Magyarországon illetve környező országokban. Ezek futtatása, menedzselése, ezen tevékenységek művelői illetve igénybevevői bűncselekményt követnek e el.
Ha igen pl rosszlányok hogy működik ennyire nyíltan.
A rosszlányok egy partnerkereső oldal, aminek a tevékenysége nem illegális, hiszen ők nem futtatják a lányokat. Olyan, mint egy sima randioldal, csak itt egyoldalú a keresés és más a célközönség.
Lányokat futtatni illegális, ahogy bordélyházat üzemeltetni is, hisz lényegében az is ugyanúgy futtatásnak számít, csak helyszínt is biztosítasz.
A webkamerás modellkedés szintén legális, legalábbis maga a tevékenység, az adóügyi vonzata meg már a modellen múlik.
Bár ezek csak szerény tudásomon alapuló válaszok, nem vagyok jogász, vagy szakértő.
Kupit illegális.
Prostinak lenni 98ota legális, de vannak feltételei hogy hol.
Web kam studiot szerintem legális csinálni de ebbe nem vagyok biztos
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!