Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire illő egyéjszakás kalandnál az análszex vagy a mélytorok?
Szerintem egyéjszakás előtt az emberek nem készülnek análra. Mármint arra szokás készülni, hogy ne legyen baleset. Ha random, akkor gondolom nem lesz szájhúzás, ha összekenődik a szerszám, vagy a lepedő.
Mélytorok meg nem megy mindenkinek. Ha nincs előre megbeszelve, és lenyomod olyannak, akinek nem megy, remelem nem baj, ha ittasság miatt valószínűbb is, hogy lehányja a farkad. Nekem ehhez nem lenne gusztusom, azon túl, hogy megbeszélés nélkül te sem örülnél, ha bármit le akarnának nyomni a torkokon, nem?
Hát ha nem bánod, hogy csokis lesz a bré csak nyugodtan.
Szerintem kicsit bensőségesebb ez a dolog. A csajnak illő felkészülni stb.
Homokosoknál nincs is más lehetőség, bár egyéjszakásnál lehet ők is csak szopnak/szopatnak.
De elárulok egy titkot: a nőknek van puncijuk is, oda is be lehet ám rakni a farkad.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!