Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Pasik! Milyen pózban és...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik! Milyen pózban és hogyan történt az első behatolásotok punciba?

Figyelt kérdés
aug. 27. 06:00
A kérdező szavazást indított:
Misszionárius gumiban
Kutya gumiban
Lovagló gumiban
Oldalt fekve gumiban
Bele ülés gumiban
Misszionárius gumi nélkül
Kutya gumi nélkül
Lovagló gumi nélkül
Oldalt fekve gumi nélkül
Bele ülés gumi nélkül
31 szavazat
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Lovaglóban gumi nélkül. Teszem hozzá, nem rajtam múlt a gumi nélküli kérdés, mivel én már első alkalommal is a biztonság híve voltam. De mivel 20 évesen voltam először nővel, és a nő jóval idősebb volt (35, de 25nek nézett ki) így övé volt az irányító szerep. Miután szájjal kényeztetett fölém térdelt, és kis játék után becsúsztatta, úgyhogy észbekapni se volt időm. Aztán persze pár fe-le mozdulat után azért felkerült a gumi. 34/F
aug. 27. 06:41
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Buliban lovagló, nem védekeztünk.
aug. 27. 07:28
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Legelső barátnőm azt mondta, gumival nem hatolhatok belé, ki nem állhatta. Így nélküle ment. Gobdoltam, mekkora szerencsém van. Aztán kiderült, a legtöbb csaj jobban utálja a gumit, mint a fiúk, legalábbis én ilyeneket fogtam ki.
aug. 27. 08:35
 4/4 Sz.Árpád ***** válasza:
100%
Misszionáriusban. Mindketten még kis szüzek voltunk 😅 Tetszett a lánynak is meg nekem is. Persze a csajnak fájt, de tetszett neki az érzés.
szept. 4. 09:32

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!