Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon veszélyes ha a barátom azt akarja hogy csomagolófóliával befedi az arcom és állítása szerint csak légzésjáték?
Figyelt kérdés
Mennyi idő után veszélyes vagy mikortól lehet belehalni elájulni? Mire figyeljek? Mit csinaljak ha nem veszi le?aug. 27. 01:49
11/16 A kérdező kommentje:
Éjjel csináltuk mert nagyon akarta
Én nem tudom meddig volt rajtam de óráknak tűnt
Nagyon borzalmas volt
Utána mondtam hogy nem akarom többet erre megsértődött és lement inni a kocsmába
Én nem tudtam rendesen lélegezni, még most se megy annyira de borzalmas volt nem tudott visszaállni a légzésem rendesen
Aztán visszajött félig részegen és erőszakosan újra csinálta én meg beájultam...valszeg akkor rögtön abba is hagyta. De most keltem és nagyon rosszul vagyok nem nagyon érzem hogy a szívem rendesen verne..stb.
Sajnos muszáj neki hagyjam már amennyire...mert övé a lakás és egyelőre nincs annyi pénzem hogy albérletbe legyek külön. Nem tudok most mentőt se hívni mert bezárta az ajtót reggel elment dolgozni. Nem tudom mit tegyek ha rosszabbul lennék
aug. 27. 10:14
13/16 A kérdező kommentje:
Miért is? Mert a barátom akarja én meg nem akarok utcára kerülni? Miért én lennék a hülye ???
aug. 27. 10:33
14/16 anonim válasza:
Mert hagyod. Bezár, erőszakoskodik, addig fojtogató, amíg elájulsz ... legközelebb, ha kicsit részegebb lesz, majd nem csak elájulsz, hanem meg is halsz, mert nem hagyja abba időben. Megér ennyit, hogy tető van a fejed felett? Neted láthatóan van, keress egy menedékházat, átmeneti szállást, munkát, bármilyen megoldást, hogy innen mihamarabb el tudj menni. Vagy maradj, hagyd, hogy megerőszakoljon, fojtogasson, és reszkírozd, hogy egyszer megöl.
15/16 anonim válasza:
Akkor ne panaszodj. Oxigén hiány okozhat maradandó károsodást, de nézd a jó oldalát van hol lakni.
16/16 anonim válasza:
A 2# jól mondja: nem foglalkoznék ilyen témával!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!