Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Furcsa dolog az, ha nőként azt szeretném, hogy egy másik nő elfenekeljen?
Figyelt kérdés
Nem tudom hogy miért érzek így. Soha nem volt még részem semmi bdsm-hez kapcsolódó dologban.aug. 26. 22:19
1/16 anonim válasza:
Ezzel a vágyaddal semmi baj nincsen bár azt kicsit furcsálom hogy lánytól szeretnél kapni de igazából ha a mai ,,férfiakat" nézzük ez is megérthető
2/16 A kérdező kommentje:
Férfitól félnék (jóval erősebb, ez megijeszt)
aug. 26. 22:27
4/16 anonim válasza:
Én nőként azt szeretem, ha egy férfi csinálja.
De miért lenne fura amit te érzel? Mindenki csinálja azt ami neki/nekik jó.
5/16 anonim válasza:
Ezt a fajta megélést, csak nőtől viseltem el eddig, és szerintem ezután is.
7/16 anonim válasza:
Kérdező ez embertől függ ha valaki értelmes és tudsz vele kommunikálni nem fog annyira bántani hogy félj tőle
8/16 anonim válasza:
Nem fura csak szólj hogy mikor menjek rátok verni. 😜
9/16 anonim válasza:
Van ilyen.
Annyira nem fura. Próbald megélni.
10/16 anonim válasza:
A mai világban már ez sem fura: valószínűleg érdekel a női dominancia nő létedre, így valószínűleg szub vagy.
Inkább a neveltetés miatt alakulhatott ez ki.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!