Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik volt előbb, a pna halszaga, vagy a hal pnaszaga ? A hal lett pna szagú, vagy a pna halszagú ?
Figyelt kérdés
aug. 26. 19:39
1/4 anonim válasza:
Nos az úgy volt, hogy eredetileg minden nő sellő volt, de később láb nőtt az uszony helyére az evolúció során, viszont a pna maradt és vele a halszag is. Így készültek a hölgyek! :)
2/4 A kérdező kommentje:
Én is erre gondoltam, örülök hogy más mondta ki :)
aug. 26. 19:52
3/4 anonim válasza:
A halak kikérik maguknak,azok nem tudnak olyan büdösek lenni mint egy pina.
4/4 anonim válasza:
Szívesen leírtam az igazságot. Annak az egy lepontozónak pedig üzenem, hogy nem szép dolog se az evolúció tagadása, se a sellők gyűlölete! El kell fogadni az igazságot!
Oh, és témába vág, hogy éppen sellőt keresek, ha van itt olyan hölgy akinek még nem alakult át az uszunya lábbá, az írjon privit pls!
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!