Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hány évesen és hogyan fedezted...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány évesen és hogyan fedezted fel az önkielégítést? Most hány éves vagy? Fiú vagy lány?

Figyelt kérdés

aug. 26. 17:16
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Ugyan akkor még nem tudtam mit csinálok, de önkielégítettem már óvodás koromban, egészen 11 éves koromig: hason fekve gyömöszöltem az ágyat és egyszer csak jó érzés fogott el 🤷‍♂️

Aztán a 11. születésnapom ünneplése után, amikor is nálunk aludt az unokabátyám, este fura hangra figyelt fel és felkapcsolta a villanyt. Az ágy nyikorgott egyébként. Látta hogy hason fekve vagyok és levágta a szitut hogy mit csinálok, mert ő is így kezdte.

Szóval elkezdett beszélni a maszturbálásról, tőle tudtam meg hogy ennek az a neve és Ő mutatta meg mi a másik, amúgy szokványos módja.

Nagy élmény volt és fel is hagytam az általam megismert módjával.

aug. 26. 17:51
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
12 éves koromban most 23 vagyok. L
aug. 26. 19:05
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
12-13 éves koromban. Biciklis gatyában voltam és egyszer csak nagyon jó érzés volt ahogy hozzáért a punimhoz. Aztán elkezdtem csinálni. Most is szoktam ilyet.
aug. 26. 20:20
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
11, de akkor féltem tőle, aztán megszoktam.
aug. 27. 19:32
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Hason fekve néztem a tévében olyasmit, ami izgató volt (akkor még nem is tudtam, hogy miért tetszik annyira, de már érdekesnek találtam) és egyszer csak éreztem, hogy megmozdul a péniszem. Meglepődtem, de jó érzés volt, ahogy nekidörgölődött a nadrágnak/ágynak. Ezután gyakran csináltam ezt, mert mindig finom érzés volt, mígnem egy napon hirtelen "nagyon jó" lett: életemben először elélveztem. Másnap is próbálkoztam, akkor nem sikerült, de nem adtam fel. Tovább kísérleteztem és egyre gyakrabban és biztosabban jutottam el az orgazmusig. Kezdetben a csípőm ösztönös mozgatásával igyekeztem fokozni az érzést, aztán nemsokára rájöttem hogyan tudom kézzel izgatni magam.

Ekkor 11-12 éves lehettem, nem emlékszek pontosan. Az biztos, hogy 13 évesen már rendszeresen végeztem önkielégítést.

aug. 29. 08:42
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Én is 6 évesen fedeztem fel, szintén az ágyhoz, később a padlóhoz nyomkodással izgattam magam. Nagyon gyorsan rá is kaptam, azóta sem hagytam abba, csak már kézzel csinálom :D F
szept. 1. 11:06
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Egész kislánykoromtól voltak fura játékaim ami izgalomba hozott. Többnyire olyan jatékok ha megkötőztek. Eleinte magamat kötöztem mindig meg. Persze akkor még nem tudtam hogy mi is az. Olyan 6 évesen volt ez. 9 éves koromban mikor elkezdtek nőni a melleim akkor kezdtek érzékenyek is lenni a mellbimbóim. Szerettem simogatni markolászni őket. Alig vártam hogy a nyelvemmel elérjem. Később az öcsém meg a szomszéd fiúk mikor indiánost játszottak mindig engem raboltak el és kötöztek meg vagybki valamihez. Ezt nagyon élveztem. Évekig jatszottam így velük. Kesőbb mikor kinőttek belőle, volt hogy az öcsémet kertem meg hogy jatszunk ilyet es kötözzön meg. Az első igazi masztim is így volt. Megkötözött és ott hagyott. Annyira izgatott a dolog hogy tocsogott a puncim. Épp elértem az egyik kezemmel. Mire visszaért pont befejeztem. 27N
szept. 1. 12:03
 8/9 anonim válasza:
100%
Kb 7 évesen kezdtem, hasalva dörzsöltem a szőnyegen. Sokáig csak így csináltam, később jött csak a húzogatós módszer. F
szept. 12. 09:41
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
12 éves voltam mikor először nagyon jól esett akkor már huzogatás közben akkor sztem el is élveztem a testem összerandult és szintelen ragacsos cucc jött ki amit nem tudtam először mi de nagyon jo volt utana minden nap csinaltam. Álltalánosba 8dikos voltam mikor a telek szomszéd lány aki idősebb volt elmeseltem neki milyen volt az első alkalom ő is elmeselte neki milyen volt az első. Uzána mondta mutat valamit ha akarom bekapta huzogatta nyalogatta egyszer csak eldurrantam és rá lőttem a szájára arcára. Utána pár év után szexeltünk is párszor ami nagyon jo volt.
nov. 15. 12:39

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!