Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor ne maszturbaljak?
Figyelt kérdés
Keresztény családban nőttem fel. 22/F vagyok. Még szűz vagyok. Azonban várni kell házasságig az igazira.. pedig ha varok életem legszebb éveit fiatalságomat fogom szex nélkül tölteni .. így nehéz élni .. rá adasul ami "logikus" nagyon sok mindent tilt a biblia szerintem Isten nem ezt akarja csak a bibliában sok minden logikátlan dolog bele van írva ami ellentmond a józan észnek.. lehet 30 évesen jön el az igazi? Akkor addig ne legyen testi kapcsolatom?aug. 26. 12:46
1/8 anonim válasza:
Nagyon sokan kibírják. Ne legyél katolikus, ha te nem
2/8 anonim válasza:
Felejtsd el ezt a hazugságot. Az egész lényege, hogy azzal, hogy megfosztanak a saját tested feletti uralomtól, megtörjenek, hogy "jó" hívő legyél.
Kezdj el élni.
3/8 anonim válasza:
Ez igy van baratom, normalis ember ne masztizzon es ne szexeljen hazassag elott. Mindenki a sajat boret viszi a vasarra. Ami megtortent, azert imaban bocsanatot kersz. A kereszteny embernek nemed celjai vannak es az nem a bun. Hanem tulvilagi cel, a foldi eletben meg szeretne jo hazassagot kotni altalaban. Katolikus vagy? Gyonjal is akkor. Az okoskodoknak meg uzenem, addig nagy a szajuk sokaknak, amig nem ut be a baj es nem toljak a mutobe hordagyon vagy hasonlok. Mert ott es akkor nincsen ateista...
4/8 anonim válasza:
Senkinek nem kivanom a betegagyat, de az utolso szo az Ure. Es nem az embere. A szex hazassagba valo es nem onos celokra.
5/8 anonim válasza:
#3: toltak már be a műtőbe, eszembe sem jutott Isten.
Akkor ki is okoskodik?
7/8 anonim válasza:
"ráadasul ami "logikus" nagyon sok mindent tilt a biblia szerintem Isten nem ezt akarja csak a bibliában sok minden logikátlan dolog bele van írva ami ellentmond a józan észnek.."
Hát ja. Nem véletlen csökken a hívek száma.
8/8 anonim válasza:
Petykó-Matykó már megint itt van a kommentek között és hirdeti a vallásos hülyeségeit :D privátban bezzeg olyanokat ír... ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!