Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Van-e még olyan Férfi,kinek a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van-e még olyan Férfi,kinek a beteljesülés előtt mintha sorompóval elzárnák a ondó kijövetelét szeretkezés közben az Asszonnyal? Mert nekem ez a bajom,pedig ha magamnak csinálom,nincs ilyen problémám.

Figyelt kérdés
aug. 26. 11:05
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
0%
Ez a sok maszturbálás átka. Sokaknak nehezen is áll fel szexnél ilyenkor, te pedog nem tudsz elmenni.
aug. 26. 11:10
 2/13 anonim ***** válasza:
pedig*
aug. 26. 11:10
 3/13 anonim ***** válasza:

"Ez a sok maszturbálás átka."

Érdekes, hogy amikor meg valaki gyorstüzelésre panaszkodik, akkor is ugyanez szokott lenni a válasz. Most akkor döntsük már el, hogy a csúnya gonosz maszturbáció, az megsürgeti vagy megnehezíti az elélvezést.

aug. 26. 11:13
 4/13 anonim ***** válasza:
Kérdező, szerintem annyi van, hogy szex közben egyszerűen ráfeszülsz a dolgokra (például hogy az asszonynak élvezetes legyen, meg hogy lehetőleg azért elég sokáig bírd), amikor meg magad vagy a saját kezeddel, akkor semmi nyomás nincs.
aug. 26. 11:14
 5/13 anonim ***** válasza:
3. Képzeld! Nem mindenki ugyanugy müködik. Az egyik ember szereti a tökfözeléket, a másikra hányinger jön hacsak meglátja. "Most akkor döntsük már el ....." Nem kell se neked se másnak eldönteni, legfeljebb elfogadni, hogy az egyik is a másik is lehet a következmény.
aug. 26. 11:28
 6/13 A kérdező kommentje:

1-s.

Sosem sikerült elmennem,egyik nőnél sem.

Igaz 8 éves korom óta maszturbálok,most meg már 45 vagyok és mivel nincs partnerem pont ez a fusztráció miatt amit a kérdésemben felvetettem, még mindig rá vagyok kényszerülve a saját kezemre.

aug. 26. 11:43
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Én azt gondolom, hogy valami pszichés gát, ami szó szerint gátja, hogy elélvezz...

Figyelj, próbáld először úgy, hogy verd magadnak, aztán amikor már érzed, hogy jönni fog, dugd be gyorsan.

Lehet, hogy megszokod, hogy lehetséges...

aug. 26. 11:47
 8/13 A kérdező kommentje:

7-s.

Kösz a tanácsot,de mivel ez miatt nem merek egy Nővel sem randizni nehogy beégjek így ezt ki sem tudom próbálni.

Sok nő nagy kujoncnak gondol csak a valóság mégsem ez legalábbis nálam.

aug. 26. 12:03
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező azért nincs partnered, párod, családod, stb. mert nem lő ki a cucc? hagyjadmár a hülyeséget. Simán lehet úgy szexelni, hogy a végén kiveszed és magadnak rántod rá, még macsónak is tűnhet.

Vagy tedd magad rendbe vagy keress a pszicomókust. Masztizni más is masztizik, kétlem, hogy extrémebb lennél az átlagnál, a gond csak fejben lesz.

aug. 26. 12:07
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
és ha nem élvezel el, akkor mi van? a nőnek ettől még lehet fergeteges a szex.
aug. 26. 12:07
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!