Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van-e még olyan Férfi,kinek a beteljesülés előtt mintha sorompóval elzárnák a ondó kijövetelét szeretkezés közben az Asszonnyal? Mert nekem ez a bajom,pedig ha magamnak csinálom,nincs ilyen problémám.
"Ez a sok maszturbálás átka."
Érdekes, hogy amikor meg valaki gyorstüzelésre panaszkodik, akkor is ugyanez szokott lenni a válasz. Most akkor döntsük már el, hogy a csúnya gonosz maszturbáció, az megsürgeti vagy megnehezíti az elélvezést.
1-s.
Sosem sikerült elmennem,egyik nőnél sem.
Igaz 8 éves korom óta maszturbálok,most meg már 45 vagyok és mivel nincs partnerem pont ez a fusztráció miatt amit a kérdésemben felvetettem, még mindig rá vagyok kényszerülve a saját kezemre.
Én azt gondolom, hogy valami pszichés gát, ami szó szerint gátja, hogy elélvezz...
Figyelj, próbáld először úgy, hogy verd magadnak, aztán amikor már érzed, hogy jönni fog, dugd be gyorsan.
Lehet, hogy megszokod, hogy lehetséges...
7-s.
Kösz a tanácsot,de mivel ez miatt nem merek egy Nővel sem randizni nehogy beégjek így ezt ki sem tudom próbálni.
Sok nő nagy kujoncnak gondol csak a valóság mégsem ez legalábbis nálam.
Kérdező azért nincs partnered, párod, családod, stb. mert nem lő ki a cucc? hagyjadmár a hülyeséget. Simán lehet úgy szexelni, hogy a végén kiveszed és magadnak rántod rá, még macsónak is tűnhet.
Vagy tedd magad rendbe vagy keress a pszicomókust. Masztizni más is masztizik, kétlem, hogy extrémebb lennél az átlagnál, a gond csak fejben lesz.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!