Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Van olyan srác vagy lány aki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan srác vagy lány aki nem borotválja a farok/punci szőrét hanem ollóval vágja? És aki nem borotválja az milyen gyakran vágja le a szőrt? És mikor levágod akkor hogy ne szúrjon mit csináltok ellene?

Figyelt kérdés

aug. 26. 02:35
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Bár nem ollóval hanem a trimmelőre rakok egy fejet és így marad egy kicsi így ápolt is karba is van tartva nem egy 10centis pamacs van ott de nem is csupasz mimt egy kisgyereknek

18/f

aug. 26. 04:23
 2/4 anonim ***** válasza:
Szintén trimmelő.
aug. 26. 17:34
 3/4 anonim ***** válasza:
Bár ilyenkor borotválom,de a jó idő elmúltával hagyni szoktam visszanőni.Nekem olyan hosszúra megnő,hogy nyírni kell időnként.Nem kötöm időhöz,de úgy kb havonta szoktam ollóval nyírni belőle.L.
szept. 2. 05:35
 4/4 anonim ***** válasza:
Én sose borotválom. Ollóval néha megy rövidebbre
szept. 11. 21:55

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!