Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Orálisan kielégítettem egy lányt, és most viszket a nyelvem és piros pöttyök vannak rajta, ez mit jelent?
Figyelt kérdés
Nagyjábol 3 napja történt az ügy és 2 napja vannak piros pöttyök a nyelvemen és viszketnek is. Miközben csináltam, nem volt semmi kellemetlen szag, se eldeformáció a lánynál. Utána néztem, de nem hinném hogy herpesz vagy siphilis. Egyik tünet se tűnik annak, plusz a siphilisnek 2 hét a lappangási ideje, és a herpeszt pedig láz kíséri. Tudnátok segíteni hogy mi lehet? Lehet valami allergiás reakció és nem is ezzel van kapcsolatban? Előre is köszönöm a választ!aug. 25. 16:49
2/7 A kérdező kommentje:
De milyen fertőzés? És ilyen hamar előjön?
aug. 25. 16:53
3/7 anonim válasza:
Nem tudom, az orvos majd megmondja. Igen, 1-2 nap múlva is jelentkezhetnek fertőzések.
4/7 A kérdező kommentje:
Csak azt remélem hogy nem herpesz vagy siphilis. Semmi jelét nem mutatta a csaj, tök tiszta volt minden.
aug. 25. 17:00
5/7 anonim válasza:
Nem biztos, hogy köze van a nőhöz. Teljesen más forrásból is származhat. Ha a lány megtudja, lehet, hogy a közelébe sem mehetsz, mert azt gondolhatja, te fertőzted most meg valamivel. Irány a doki, az majd megmondja. Szóval, addig kár ezen filózni.
6/7 anonim válasza:
Esetleg gomba? De amúgy menj dokihoz. Bármi lehet.
7/7 Oldfire válasza:
Benyaltál egy fertőzést.
Jobb esetben gyógyítható. Ha mázlid van.
Észnélkül szexel?
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!