Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » 1-től 10-ig terjedő skálán...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

1-től 10-ig terjedő skálán mennyire tartod magad szexuálisan deviánsnak, és miért?

Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok a legszokatlanabb fétisekre

aug. 25. 15:49
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
77%
7-8. Vannak az egészséges szexualitáson kívül eső vágyaim, de ezekről én is tudom, hogy nem normális és helyén kezelem a dolgot.
aug. 25. 15:52
 2/14 VadApuci ***** válasza:
48%
én is olyan 7-8,de ez szubjektív...a fétiseim miatt vannak sztem akik 12-re tennének ;)
aug. 25. 15:55
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

7-8

Nem ártanék senkinek.

aug. 25. 16:10
 4/14 anonim ***** válasza:

Definiálhatnád, mit jelent az 1 és a 10 konkrét példákkal, de ha mondjuk ha a 9 már nem éppen legális, akkor nekem 9.

F

aug. 25. 16:11
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
8-9. Törvénybe nem ütközik a fantáziám, de magamat porig aláznám, ha megvalósítanám.
aug. 25. 16:29
 6/14 A kérdező kommentje:
Megnyugtatóak ezek a válaszok 🤣
aug. 25. 16:32
 7/14 anonim ***** válasza:
#6 így nem érzed magad egyedül? 😀
aug. 25. 16:48
 8/14 anonim ***** válasza:
Én azért kíváncsi vagyok, hogy mik azok a fantáziák, fétisek amik miatt 7-8-9-re pontoztátok magatokat.
aug. 25. 17:41
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
5-re pontoznám magam, mivel abszolút az ellenkező nemhez (nőkhöz) vonzódom, is a randikon nem is jön elő semmi fura. Viszont az együttlétre nincs olyan eszeveszettül igényem, mint általában a férfiaknak, ami önmagában kicsit furcsa, de ha csak ez lenne akkor 3-asra pontoznám magam. Viszont mivel van 1-2 nem szokásos, nem de nem is durva fétisem, ezért az 5 pont.
aug. 25. 17:58
 10/14 anonim ***** válasza:
8, szeretnem ha egy no ugy viselkedne velem, mintha en is no lennek, megtapasztalnam mit ereznek a nok anal sora. Egy felcsatolhatossal elobb megszopatna, seggbedugna, veguld lenyeletne velem a sajat spermam. Meg nem talaltam ra partnert
aug. 25. 20:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!