Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mitől nem tudok merev maradni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől nem tudok merev maradni szex közben?

Figyelt kérdés

párommal 6 hónapja vagyunk együtt, és 4 honapja van “folyamatos” (amikor találkozunk) szex. és az elején egész jol ment nem is volt semmi probléma mostanra viszont kb 2-3 perc utan kiveszem egy kicsit és rögtön lemegy aztan b”szhatom az egészet (ha gumit huzok ennél is rosszabb) és vmiert kevésbé szoktam kivanni már az egesz folyamatot

Pedig semmi hátsó problema nincs köztünk

És most azt hiszi hogy nem szeretem vagy mar nem tetszik.. ami kicsit szar

aug. 25. 00:29
 1/4 anonim ***** válasza:
50%
Nem maszturbálsz sokat akkor, amikor nem találkoztok? Az okozhat korai magömlést a szexnél.
aug. 25. 00:33
 2/4 anonim válasza:
94%

Stressz? Teljesítménykényszer?

Elég gyakori probléma. Ha kicsit görcsölsz a dolgon, máris teljes kudarc lehet a dologból. Főleg ha "ördögi kör" alakul ki. Lelankadsz - stresszelsz. Stresszelsz, hogy nehogy megint ez legyen - ezért lelankadsz újra és újra. Beszéld meg vele, hogy mit erzel. Csak ketten tudjátok megoldani. Minden fejben dől el.

aug. 25. 00:35
 3/4 anonim ***** válasza:
90%

Az a baj, hogy az első lankadás után reflekszből mindig ragörcsölsz tudat alatt.

Én átvertem az agyam potencianővelővel. Egy alkalommal vettem szexshopban.

Kemény voltam, mint a fagyos kutya lába.

Következő alkalomra ment nélküle is!

aug. 25. 02:25
 4/4 A kérdező kommentje:

nem ezzel nincs gond hogy stresszelnék

addig semmi gond mig ki nem veszem hogy pózt váltsunk

csak amig behelyezkedünk addig megy le

és az is biztos h elég sok előváladék jön, a gumi rendesen csúszni szokott

aug. 26. 10:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!