Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Balaton Bogláron nyaraltam a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Balaton Bogláron nyaraltam a le mentem a strandra egyrészes dresszben amit régen edzésre használtam vékony lány vagyok a dressz fényes anyagu és feszes de mindenki tök furán nézett rám amikor a gumimatracomra feküdtem ennyire ciki iyet hordani már?

Figyelt kérdés
Amikor ki jöttem a vizböl teljesen a testemre tapadt igy a mellbimbom és az intim vonalom is látszott a gumimatracom egy szomszédos nyaraló család melett volt de éreztem hogy mintha mindig engem néznének hát allig vártam hogy megszáradjak és tipli haza szerinted szégyelnem kelett volna magam mert én ebben érzem jól magam nem egy tangában ahol be vág a fenekemnél és tök feltünö hivalkodó na hát ez van köszi
aug. 23. 17:28
 1/5 VadApuci ***** válasza:
100%

nem a megszokott fiatalabb korosztálynál. de ha te ebben érzed jól magad, akkor kit érdekel mások véleménye?!

a férfiak nem biztos, hogy azért néztek, mert cikinek tartották, abból kiindulva amit leírtál ;)

aug. 23. 17:32
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Semmi gond nincs ezzel. Én sem azért néztelek volna, mert ciki. :)
aug. 23. 17:34
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Ne azzal foglalkozz, hogy néznek e vagy sem.eg hogy miért néznek. Ha neked ez a fürdőruha a kényelmes és ebben érzed jól magad, akkor viseld ezt. És magadra figyelj és élvezd a nyarat ne másokra.

És akkor nem agyalsz ilyeneken 🥰

aug. 23. 18:05
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Biztos hogy azért nézték mert nagyon csinos alakod van és szexi voltál ahogy a vékony anyag kiadta a formákat! Erre mondják milyen dögös!
aug. 23. 18:27
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Én mindig sportúszódresszben vagyok strandon, sokan bámulnak. Nem kell foglalkozni velük...
aug. 23. 18:45

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!