Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Kívánom, de nem merek együtt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kívánom, de nem merek együtt lenni vele?

Figyelt kérdés
Van egy elvált 40-es nő ismerősöm. Nem néz ki rosszul. Lefeküdne velem, de megtudtam hogy mióta elvált nagyon sok partnere volt. 20-30 is. Lehet butaság, de a betegségek veszélye miatt már nem szívesen lennék vele. Gumival sem. Csók vagy bármi más módon is átadhat valamit.
aug. 23. 09:52
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Akkor választ megadtad, irány, van másik 123 nő...
aug. 23. 09:56
 2/11 anonim ***** válasza:
81%
Nyuszi vagy McFly! 🤣🤣
aug. 23. 10:08
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Ez legalább őszinte.
aug. 23. 10:16
 4/11 anonim ***** válasza:
80%
Szerinted a nőkön fogsz találni egy számlálót amin látszik az eddigi partnerek száma? Ne gyerekeskedj, finnyáskodj, b.szh.riskodj.
aug. 23. 10:33
 5/11 anonim ***** válasza:
51%

Tesó, minden nőnek volt már 20-30 partnere. Hát még ha elvált... Az elvált nők a legbujábbak, sokan belevetik magukat ebbe a fajta "szingliségbe".

Nem kell lepontozni! Nyilván vannak nők, akikre ez nem igaz, én is ismertem.

De nagyon kicsi az arányuk. Ha erre állítod be a szűrőt, a keresés eltarthat jó ideig.

F

aug. 23. 11:14
 6/11 A kérdező kommentje:

Értem, de nekem ez így nagyon sok. Sajnos nem lehet tudni mit szedett össze ezektől a jöttment netes pasiktól, akik bárkit..

Sajnálom, mert amúgy nem rossz nő és benne is lenne.

aug. 23. 11:30
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Mi a kérdésed???? Vagy csak el akartad mondani, hogy egy nö annyit dugott ami neked sok?
aug. 23. 11:55
 8/11 anonim ***** válasza:
Te is csak egy lennél a sok farok közül akik jártak benne
aug. 23. 12:48
 9/11 anonim ***** válasza:

Még az is lehet hogy nem volt annyi partnere, ezt sok nőre csak ráfogják.

Mert azért ezt egy kivűlálló nem tudja még csak megközelítőleg se.

aug. 23. 13:18
 10/11 anonim ***** válasza:
A másik meg simán azt kamuzza, hogy 2 pasival volt életében – mert a 86 egyéjszakásra már “nem emlékszik”.
aug. 23. 13:30
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!