Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Volt már más is hasonló...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már más is hasonló cipőben, hogyan tanultatok meg jól..?

Figyelt kérdés
A barátom mondta, hogy fogazok, így legutóbb be sem fejeztem. Nagyon rosszul esik, nem tudom hogy hogyan csináljam, másképp. Mint kiderült egyébként, eddig is fogaztam, volt hogy kevésbé, csak nem szólt. Eddig szerettem csinálni, de mostmár nem tudom hogyan csináljam, vagy mit csináljak.

aug. 23. 09:30
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Egy dildon tudnal gyakorolni, szerintem izgatna is a parod, ha latja...
aug. 23. 09:35
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Gyakorlás. A párom is az elején fogadott. Pedig én a harmadik pasija voltam. Aztán szép lassan össze szoktunk. Most már jól csinálja.
aug. 23. 09:53
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Meglehet tanulni, csak egy türelmes partner kell, akár olyan aki még szeretri is ha a lány fogaz.
aug. 23. 10:26
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Jó alternatíva a banán, mert azon azonnal látszik a fogazás, de ahhoz előbb ismerni kell a technikát, ami sajnos sok lánynak nem megy azonnal, szó szerint nem áll rá a szája.
aug. 23. 10:29
 5/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell, hogy rosszul essen, bár szólhatott volna (finoman) hamarabb is... :)

Ha szoktál szájfényezni, rúzsozni, akkor azzal az "eloszlató mozdulattal" kicsit "fordíts be" az ajkaidat a fogaid alá, és arra törekedj, hogy ez nagyjából meg is maradjon. Így finoman akár rá is szoríthatsz, tudsz szívni, viszont mivel nem a fogad érintkezik az érzékeny területtel, nem lesz kellemetlen :)

Az is fontos, hogy tényleg a megfelelő szöget kell eltalálni ráhajlásnál, mert akkor is kisebb a fogazás esélye, minél "függőlegesebbről" célszerű a pénisz állásához képest.

+1: triviálisnak tűnhet, de ha nincs eléggé nagyra nyitva a száj, szintén nehezíti a dolgot. Az állkapocs el tud fáradni: érdemes figyelni a tudatos ellazításra, illetve olyankor lehet pihenni egy kicsit, ha csak a makkot izgatod egy kicsit, esetleg addig kézzel rásegítesz.

aug. 23. 13:36
 6/7 anonim ***** válasza:

Az #5-ösé jó tipp, az ajkaid belülről ha a fogaid elé kerülnek, akkor kb. mindegy hogy mit csinálsz, bólogatsz, szívsz, nyalogatsz minden működik, nem kell semmi extra tudományra gondolni. (Én gyakran el is kalandozok közben, igazából egészen pihentető a dolog.)

Amúgy meg a visszajelzés meg a kommunikáció tök fontos, örülj, hogy szólt. Esetleg mondd neki, hogy tanítson meg, ő erre tuti beindul, az pedig hogy ő mit szeret, azt ő tudja megmondani.

aug. 23. 17:08
 7/7 anonim ***** válasza:

5-ös válaszoló mindent elmondott.

Egyébként szereted csinálni, vagy “kötelező” nyűg?

aug. 24. 00:01

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!