Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Az, hogy a cigány családokon...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az, hogy a cigány családokon belül gyakoribb vagy elfogadottabb a közeli rokonok közötti szex (nem házaspárok között, hanem pl. apa-lánya, testvérek), az miért alakult ki, mi az oka?

Figyelt kérdés
Lesz-e ebből valamilyen hátrányuk? Fejlődésbeli mentális genetikai?

aug. 23. 07:37
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
71%
itt sotet borsodban “ismerek” olyat aki rendszeresen tolja a hugát (nem kiskorúak) illetve 10-esért kölcsön is adja. nem lesznek professzorok, annyit szerintem elmondhatok
aug. 23. 07:42
 2/11 anonim ***** válasza:
56%
Mert ösztönlények.
aug. 23. 08:07
 3/11 anonim ***** válasza:
55%

A primitív népeknél fordul ilyen elő.

De az is furcsa hogy itt a gyk.-nél is meglesi az anyját, lánytesót és hokizik rá.

Az unoka testvérét meg simán meg is dugja vagy dugná.

Pedig ezek már irni olvasni tudók lennének, okos embereknek gondolják magukat.

aug. 23. 08:13
 4/11 anonim ***** válasza:
35%
Honnan lehet biztosan tudni, hogy köztük több ilyen van? Van róla megbízható felmérés, vagy ez csak előítélet? Nem lehet, hogy ők kevésbé tartják cikinek ezért kevésbé is titkolják?
aug. 23. 08:36
 5/11 anonim ***** válasza:
65%
Az az oka, hogy primitív népség.
aug. 23. 08:36
 6/11 anonim ***** válasza:
46%
Erős a gyanúm hogy nem csak azoknál a családoknál fordul elő vagy éppen gyakrabban, szerintem ez csak sztereotípia.
aug. 23. 08:53
 7/11 anonim ***** válasza:
67%
Nem vagyok cigány, de szerintem ez baromság. Itt a gyakorin minden ötödik kérdés szól arról hogy ciki e meglesni, megdugni tesót, rokont. És még hosszan, amúgy tényleg jól megfogalmazva le is vezetik hogy nem, csak a begyöpösödött hülyéknek van ezzel bajuk. Kötve hiszem hogy ezeknek a posztoknak a szerzőjük cigány lenne. 🤔
aug. 23. 09:03
 8/11 anonim ***** válasza:
56%

15 éve amikor faluban laktunk, a szomszédban lakott egy lepukkant, de viszonylag normális cigány család. apa dolgozott, anya otthon volt 4 gyerekkel. Nem volt függönyük, többször láttam, h a 17-18 év körüli fiút rendszeresen leszopta a 13-14 éves huga (másik 2 gyerek még óvodás volt) és gyakran láttam őket pucéran otthon, amikor az anya a 2 kisebbel elment.

Kíváncsiságból kilestem az ilyen akciókat, de csak 1 évig laktak ott.

aug. 23. 09:53
 9/11 anonim ***** válasza:
78%

Ez nem etnikai kérdés szerintem, hanem társadalmi: a lepusztultabb, elszigeteltebb népcsoportokban gyakoribb az ilyesmi. Ha egy putriban élsz, elszigetelten, kilátástalanul, az nem barátja sem a szellemi épségnek, sem az erkölcsnek.

Nem véletlen, hogy a némelyik pásztor a kecskét is megdugja.

aug. 23. 11:00
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
A kecskedugás szerinem más. Az nem a szellemi képességeken múlik, hanem egyszerűen a pásztor élethelyzetében praktikus. Régen annyira nem csináltak ebből ügyet, hogy tele van a világ bestialitás témájú műalkotásokkal
aug. 23. 17:41
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!