Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az, hogy a cigány családokon belül gyakoribb vagy elfogadottabb a közeli rokonok közötti szex (nem házaspárok között, hanem pl. apa-lánya, testvérek), az miért alakult ki, mi az oka?
A primitív népeknél fordul ilyen elő.
De az is furcsa hogy itt a gyk.-nél is meglesi az anyját, lánytesót és hokizik rá.
Az unoka testvérét meg simán meg is dugja vagy dugná.
Pedig ezek már irni olvasni tudók lennének, okos embereknek gondolják magukat.
15 éve amikor faluban laktunk, a szomszédban lakott egy lepukkant, de viszonylag normális cigány család. apa dolgozott, anya otthon volt 4 gyerekkel. Nem volt függönyük, többször láttam, h a 17-18 év körüli fiút rendszeresen leszopta a 13-14 éves huga (másik 2 gyerek még óvodás volt) és gyakran láttam őket pucéran otthon, amikor az anya a 2 kisebbel elment.
Kíváncsiságból kilestem az ilyen akciókat, de csak 1 évig laktak ott.
Ez nem etnikai kérdés szerintem, hanem társadalmi: a lepusztultabb, elszigeteltebb népcsoportokban gyakoribb az ilyesmi. Ha egy putriban élsz, elszigetelten, kilátástalanul, az nem barátja sem a szellemi épségnek, sem az erkölcsnek.
Nem véletlen, hogy a némelyik pásztor a kecskét is megdugja.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!