Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Kinyalaskor nem zavaro a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinyalaskor nem zavaro a ferfinek/ nonek ha a szemeremdombom van egy csik szor ?

Figyelt kérdés
aug. 22. 20:45
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
8%
Csík sz@r?
aug. 22. 20:46
 2/12 anonim ***** válasza:
85%

nem.

eleve normál kapcsolatban nem lehet fenntartani azt, hogy soha nem legyen szőrős egyáltalán, mert akkor mindig ezzel kellene foglalkozni és az életben egy csomó más dolog is történik. szóval no para.

aug. 22. 20:46
 3/12 anonim ***** válasza:
80%
Dehogy zavar, sot szexi is, bele szoktam nyomni az arcom, imadom...
aug. 22. 20:48
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem zavaró. Más nevében nem nyilatkozom.
aug. 22. 20:50
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem azt nyalják, hanem kicsit lejebb :) Sok pasi szereti a fazonírozott p.ncit, szóval nyugi. Nem fog senkit zavarni, engedd el magad és élvezd a nyalást, hajrá! :)
aug. 22. 20:52
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Én mindig hagyok egy csík szőrt a szeméremdombomon. Hetente 1x borotválom, de eddig az sem zavart senkit ha kicsit borostás volt. Nem életszerű, hogy mindig mindenki makulátlanul szőrtelen.
aug. 22. 20:52
 7/12 anonim ***** válasza:
Nem zavaró a számomra! F.
aug. 22. 20:58
 8/12 anonim ***** válasza:
Csak ha máshol is van
aug. 22. 21:13
 9/12 anonim ***** válasza:

nem zavaró

jöhet a borostás meg a felül szőrösen meghagyott is

aug. 22. 23:38
 10/12 anonim ***** válasza:
Talán nem a szeméremdombodat nyalogatja, hanem a puncidat, a vaginádat és a csiklódat, a szeméremajkaidat, azon meg ha nincs szőr azt csak jobban élvezik a férfiak. Viszont van aki kifejezetten szereti ha szőrös a szeméremdomb. Láttam már olyat aki nyalogatja, szopogatja rajta a szőrt, sőt a fogaival húzgálja is. :D
aug. 23. 01:36
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!