Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » A barátom antibiotikumot...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom antibiotikumot szedett (nem felfázásra) tegnap voltunk együtt, mára nagyon felfáztam. Sírni tudnék pisilés közben, meg úgy általánosságban...Lehet hogy a belőle kiürülő baktériumok kerültek a húgycsövembe?

Figyelt kérdés

aug. 22. 18:06
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
Ez szerintem nem így működik.
aug. 22. 18:13
 2/32 A kérdező kommentje:
Reménykedtem én is benne, tudtommal az antibiotikum vizelettel ürül. Viszont a felfázást nagyon nem értem. Eleve hajlamossabb vagyok rá, de ez az egyik napról a másikra ennyire durván.. Hát nem tudom. Holnap megyek vizelettenyésztésre.
aug. 22. 18:15
 3/32 anonim ***** válasza:
Nem voltál strandon, vagy uszodában, lehet ott szedtél össze valamit, az valószínűbb.
aug. 22. 18:27
 4/32 A kérdező kommentje:
Nem voltam egyik helyen sem. 1,5 éve kezelnek nefrológián, semelyik orvos se tudja hogy miért vagyok felfázva. (Volt, hogy havonta 2-3 alkalommal volt ez, most volt egy nagyobb periódus, kb 3 hónap amikor nem volt semmi bajom, most viszont visszajött durván)
aug. 22. 18:32
 5/32 anonim ***** válasza:
Tenyésztés kell. Sajnos ezek a bacik ilyenek, soha nem írtodnak ki teljesen, pláne ezekkel a kezelésekkel. Egy egy doboz antibiotikum, jobban leszel, a bacik csíraszáma lecsökken, majd a háttérben életre kelnek újra, és megerősödve támadnak. Ha meg sok antibiotikumot beszedsz, utána meg a gombával fogsz kínlódni. Ördögi kör. A pasid antibiotikumát hogy képzelted el, h a szervezetedbe jutott volna? Abvan igazad van, h a vizelettel ürül, de gondolom a pisijét nem ittad meg. Vagy?
aug. 22. 20:46
 6/32 A kérdező kommentje:
Dehogy, az előnedvre gondoltam legelőször, mivel óvszer nélkül csináltuk.
aug. 22. 21:08
 7/32 anonim ***** válasza:
100%
Lenne 1-2 fura kérdésem. Nincs diabéteszed, esetleg valamilyen emésztési betegséged, pl. Colitis? Szerintem tenyésztésre lenne szükség, mert a krónikus húgyúti fertőzésnek később sok mellékhatása lehet, sőt más betegségek is okozhatják. Remélem az orvosaid nem intézik el mindig pár szem antibiotikummal ezt az egészet. Egyébként én a pasidat is megvizsgálnám, mert lehet, hogy egy kezdeti húgyúti fertőzésed volt már az együttlét előtt is és inkább te fertőzted most meg őt. Azt is jó lenne tudni, hogy a pasid konkrétan mire kapta az antibiotikumot korábban?
aug. 23. 00:48
 8/32 anonim ***** válasza:
100%
És így, h óvszer nèlkül szexeltek, szépen oda- vissza adogatjátok egymásnak a bacikat. Ping- pong effektus. Mire meggyógyulnál, visszakapod, mire meggyógyulna, visszaadod.
aug. 23. 04:01
 9/32 A kérdező kommentje:
Nincs semmi betegségem a PCOS, és az inzulinrezisztencián kívül, a cukrom teljesen tökéletes. Minden felfázásom alkalmával volt tenyésztve vizelet (minden alkalommal tenyészett is ki baktérium), most is vittem vizeletet, nemrég értem haza a laborból és az orvostól.
aug. 23. 08:53
 10/32 A kérdező kommentje:
A barátomnak nincs felfázásra utaló jele, soha nem is volt. Meg volt fázva, és 1,5 hét után se javult (ebből az orvos arra következtetett hogy nem vírusos, hanem bakteriális fertőzése van) ezért kapott antibiotikumot.
aug. 23. 08:55
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!