Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mi a legmocskosabb, legelvetem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a legmocskosabb, legelvetemültebb szexuális fantáziád?

Figyelt kérdés
Nekem van egy fétisem, és azzal kapcsolatos. A fétis egyáltalán nem extrém, talán csak picit lehet szokatlan, a fantázia sem durva, sőt... de hogy miért mondom mégis elvetemültnek, azt privátban szívesen leírom akit érdekel

aug. 22. 16:22
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
42%

Arról álmodozom már egy ideje, hogy az új edzőm egy nap behív az edzők irodájába, és keményen megbasz az íróasztalán.

Simán hagynám neki, mert az álmaim férfija!

27F

aug. 24. 21:24
 22/28 anonim ***** válasza:
26%
Víz alatti szex.
aug. 25. 19:51
 23/28 anonim ***** válasza:
71%
Ki a bánat pontoz le itt minden kommentet??
aug. 28. 15:42
 24/28 anonim ***** válasza:
50%
Szia.Írd le.f46
szept. 11. 06:09
 25/28 anonim ***** válasza:
100%

Az én "perverzióm", hogy szeretem deresre szíjaztatni magam nővel és jó 25-öt vagy 50-et veretni a fenekemre. Szeretem a nagyon erős szexuális ingert a fenekemen és a botütések kielégítik ezt.

De fantáziámban tovább fűszerezném mindezt. Például legalább egy lány nézze is, illetve diktálja az ütéseket. Vagy hogy több perverz lány végignézze, akikről tudom mik a titkos fantáziáik. Például lenne köztük aki pasit szeretne dugni felcsatolhatóssal. Vagy szeretné jól megharapdálni egy pasi fenekét. De még olyan is lenne köztük, aki pasi fenekét szeretné nyalni. Vagy ágyra kikötözni és meglovagolni.

És ennek tudatában lennék a deresre szíjazva, hogy tudom, hogy milyen további "veszélynek" lennék kitéve. Erőszak nélkül egyiket sem engedném, esetleg csak hogy meglovagoljon ha csinos.

A leszíjazva fenekelésem alatt úgy begerjednének a néző lányok, hogy egyrészt némelyik spontán masztizásba kezdene. Majd a fenekelés után nem oldoznának ki, hanem a lányok sorban állnának mellettem és sorra kiélnék perverz vágyaikat és én leszíjazva nem tudok védekezni. Majd miután jól megizzasztottak, kikötöznek egy francia ágyra és sorra meglovagolnak. De nem hagynának elélvezni, hanem a végén a makkomhoz érintenének egy rezgő masszírozót és az évszázad legvadabb orgazmusát élném át. Majd a végén ujjongva tapsolnának.

nov. 15. 14:18
 26/28 R.Eszter2002 ***** válasza:
100%
Gangbang
nov. 19. 15:36
 27/28 anonim ***** válasza:
100%

Anya-Lanya

42F

nov. 20. 14:27
 28/28 anonim ***** válasza:
100%
Nagyi-anya-lánya. És a lányok ikrek.
nov. 25. 00:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!