Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, akik melltarót nem hordtok (?)
Gondolom sejtitek, hogy sokak szeme megakad rajtatok. Ennek ellenére is teszitek hál'istennek! eszetekbe ne jusson változtatni e kedélyjavító tetteteken
De mi vezet-ett ehhez?
Láttam pár ilyet régebben, de akkor még a közegemben vallásosan kötelező volt a szivacsos-merevítős melltartómonstrumok hordása. Ugyanakkor tetszett, természetesnek, vagánynak, szexinek tűnt. De önbizalmam még nem volt hozzá sokáig, féltem, hogy megszólnak, vagy hogy csúnyák a cicijeim.
Közben párhuzamosan el kezdett elterjedni a dolog, már a boltokban is lehet ilyen kis toppokat kapni (régebben csak a push-up ment, kb 3 boltba kellett elmenni mire találtam egy lenge vékony melltartót), az utcán is sok ilyen lenni, meg az önbizalmam is rendbe jött miután kiléptem a kamaszkoromból. Eleinte csak a nyári melegben vállaltam be, de a faszim imádta, megdicsért és rájöttem, hogy akkor valószínűleg jól is áll.
Széles hátam van, már-már férfiasan, és ehhez kicsi melleim (szinte csak izom és két kis bimbó). Ezért pár éve egyszerűen nem találtam olyan melltartót, ami jó lett volna, vagy húsig bevágott a pánt, vagy a "mellem" és a szivacs közé befért még két ujjaim kb. Nincs funkciója nálam, nem volt mit tartson, azok a pántbővítő nyavalyák meg random kikapcsolódtak, aztán vergődtem, mint valami bánatos keselyű, hogy visszategyem, nem életszerű.
Elég sokan vannak így, nem értem, miért csak az extra keskeny testű, hatalmas lufimellűekre gondolnak. Most, hogy híztam pár kilót, 1-2 melltartót találok, de mindegyik ronda, mamás, a szépek kb. csak a nagymellűeknek járnak.
Szenzoros érzékenység miatt (autista vagyok) nem vagyok képes elviselni semmilyen melltartót (azok közül amit eddig próbáltam).
Nagyon próbálom elfedni, ha észreveszem, hogy bárki nézi, az pánikot kelt bennem. De szerencsére kicsi a mellem, szóval bő ruhákkal általában meg tudom oldani, kivéve nyáron mert megsülök.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!