Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerinted te perverz vagy? Ha igen miért? Mi olyanra vágysz amit "normális" ember nem tesz meg?
Figyelt kérdés
Mi olyan szexuális szokásod van ami nem mondható hétköznapinak?aug. 22. 12:20
1/11 anonim válasza:
Csak vagyom ra, de nem talaltam meg ra lanyt: egy felcsatolhatossal megszopatna, majd seggbedugna es lenyeletne a spermam. Szeretnem erezni, amit a lanyok anal kozben...
2/11 anonim válasza:
Igen, sok perverz vágyam van.
Nem sorolnám.
4/11 anonim válasza:
Keres egy pasit 1es... már nem sok választ el a totál b.zulástól.
6/11 anonim válasza:
Igen annak tartom magam mivel a hagyományos sima szextől eltér a vágyam.
7/11 anonim válasza:
Két dolog és az egyiket csak akkor tudtam meg mikor láttam egy csaj barátomat (semmi sex)láttam pisilni és a farkam önálló útra kelt és beton kemény lett :)A másik a Fanszőrzet 😂Nem szeretem a csupasz puncit .Legyen a bugyin belül :)Imádom simogatni úgy ujjazni a végén rá elmenni .
9/11 anonim válasza:
Régebben azt hittem, hogy igen és sok dologra vágytam, de az utóbbi időben minthogyha valami elromlott volna bennem és sokkal kevésbé gondolok bármi olyanra ami kicsit is "extrémebb" lenne.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!