Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan birhatnám jobban a fenekelést?
Figyelt kérdés
Találtam egy fiatal lányt aki elfenekel engem. 1 szer már voltam vele. 1s allkalmam volt, nem ütött nagyokat, de igy is eléggé fájt. hogyan birhatnám jobban? Illetve a lány szívesen alázna is engem, mi az ami szerinted belefér még ebben a támában?aug. 22. 10:14
1/3 anonim válasza:
Mivel fenekelt? Hány éves?
Velem is megtehetné!
2/3 anonim válasza:
Mi mondjuk meg, hogy neked mi fér bele?
3/3 anonim válasza:
Elöször melegítesd be vele a helyet ahova üt majd addig üttesd kicsikkel míg be nem keményedig a mondjuk a feneked ha jó kemény akkor már szinte bármekkora ütést kibírsz míg a bőr fel nem szakad bár igaz azt sem fogod érezni.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!