Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet még jó szexuális élményem a barátnőmmel?
Szóval, az a helyzet, hogy sosem volt szerencsém nők terén, így 30 évesen, csak 3 barátnőm volt. Ennek tekintetében, aligha volt életemben szexuális élményem. Eddig önkielégítést végeztem, így gyakran nem kívánom magam, és az erekcióm sem olyan erős. De van amikor nagyon jó, kemény vagyok, és pár percen belül el is megyek. De van, amikor lelankad. Lehet, már unom magam?
Most viszont van egy új barátnőm. Szeretjük egymást, nagyon kívánom is, de amikor behatolásra került volna a sor, lelankadtam minden alkalommal. A lány türelmes hozzám, meg minden, de mégsem akarom ezt az örökkévalóságig húzni, hogy behatolásnál lelankadok. Szinte leblokkolok. Szerintetek ez lehet amiatt, mert sokáig voltam egyedül? Lehet, hogy később jobb lesz?
Előre is köszönöm!
Nem kell oda kapszula, egyszerűen sokkal hosszabb előjáték sok sűrű szünettel.
Ha megszokod a folyamatos ingert, jó lesz, nem fog lelankadni.
A leghasznosabb hogy ne verd ki!
Vár 2-3 napot és csak utána próbáljátok meg.
Próbálj meg lazítani!Zárj ki mindent!
Ne kapkodj, ne stresszelj, és legyen kicsit hosszabb előjáték.
Csal lazán és nem lessz baj.
De a legfontosabb hogy ne verd ki!
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!