Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Nők! Miért nem hajtott el a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Miért nem hajtott el a lány már az elején?

Figyelt kérdés

Adott egy lány, akivel közeli kapcsolatba kerültem. Sokat beszélgettünk mindenféléről neten is, élőben is. Néha be-becsúszott egy-két enyhébb szexuális jellegű téma is. Tudni kell róla, hogy van barátja, de mivel kereste a társaságom, így gondoltam, hogy már csak formalitás a kapcsolatuk és lecsaptam rá.

És itt jön az érdekessége a dolognak. Engedte a hosszan tartó érintéseket, simogatásokat (kéz, hát, nyak, fenék környéke) engedte, hogy a nyakát csókolgassam, de már a konkrét csók elől elhajolt. Egy este is elhívtam, hogy fussunk össze, mert épp arra jártam amerre lakik, de azt mondta, hogy nem lehet.

Most akkor női szemmel mi van?

Ha jó a kapcsolata akkor miért ment bele ebbe és, hogy nem botránkozott meg a viselkedésemen? Ha már ennyi belefért, akkor több miért nem?

aug. 21. 18:43
 1/8 anonim ***** válasza:
93%
Bűntudat. Meg gondolom vele van. Nem kapja meg ezt a figyelmet a faszijától. Te csak egy pótlék vagy.
aug. 21. 18:44
 2/8 A kérdező kommentje:
Vele van, persze.
aug. 21. 18:47
 3/8 anonim ***** válasza:
40%
Mert maga előtt is ribinek tűnne, ha könnyen adná magát.
aug. 21. 18:49
 4/8 A kérdező kommentje:
Tetszik a csajszi. Külsőre is nagyon bejön és úgy általában is a személye. Nem tudom mi volna a legjobb döntés rám nézve a továbbiakkal kapcsolatosan.
aug. 21. 19:33
 5/8 anonim ***** válasza:
81%

Én még pont ilyen helyzetbe nem voltam, de ugy hogy több férfira is hajtottam egyszerre az már igen. Ami maitt ezt tettem, hogy minél több férfi figyelmét megkaphassam. A csajszi is valszeg azért engedte ezt mert a pasijától megkapja de nem elég neki vagy épp semmit se kap tőle. Szóval te neki csak ennyire kellesz.

Gondolom a csókkal már bűntudata lett volna, hogy azért neki mégis van barátja.

18/L

aug. 21. 20:00
 6/8 anonim ***** válasza:
24%
rá kell hajtani, ez másképp nem működik. Vannak olyan nők, akiknek a letarolás kell, anélkül nem adják magukat.
aug. 21. 20:20
 7/8 A kérdező kommentje:

Ergo ne is reméljek akkor többet? Ebből már nem lesz sem kaland, sem komolyabb az elkövetkezőkben? Ha akart volna valamit, akkor lecsap rá mikor ott volt a lehetőség?

Úgy már jártam, hogy ugyancsak volt barátja egy lánynak, de amikor megmondtam konkrétan, hogy így nekem nem pálya és hagyjuk egymást, akkor fél óra múlva írt, hogy ez így neki nem jó és nem záródhat így le. Végül addig "erősködött" míg megkapta amit akart.

aug. 21. 20:21
 8/8 A kérdező kommentje:
De hogy taroljam le ettől egyértelműbben? Nyilvánvaló volt, hogy akarom és ez kétszer is előfordult.
aug. 21. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!