Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Mit szerettek a szexchatben...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szerettek a szexchatben igazán?

Figyelt kérdés

Hármasban is próbáltátok már?

25F; 24L:)

aug. 21. 15:41
 1/8 anonim ***** válasza:

Na olyat még nem próbáltam de izgató lehet!

f

aug. 21. 15:44
 2/8 anonim ***** válasza:
Az hogy ha jó a partner és nem ilyen képkunyerálós.. akkor fel tud izgatni
aug. 21. 15:50
 3/8 anonim ***** válasza:
Kiprobalnam
aug. 21. 15:51
 4/8 anonim ***** válasza:
Azt mikor vége van.
aug. 21. 16:19
 5/8 anonim ***** válasza:
igen
aug. 21. 16:34
 6/8 anonim ***** válasza:
Azt,hogy szavakkal illetve képekkel hogy fellehet izgatni valakit :DD bár ahogy a szexhez,ehhez sem ért mindegyik lány, de akivel megvolt az összhang hónapokig beszélgettünk 26/F
aug. 21. 20:37
 7/8 anonim ***** válasza:
60%

Én azt élvezem a legjobban, hogy milyen varázslatos, mámorító ereje van a leírt szavaknak!

A képkunyerálás, cserélgetés óvodás szint. Tele van a net izgalmas képekkel, ahhoz bárki, bármikor, bárhogy hozzájuthat. De az, amikor olyan dolgokat írsz le, amiket elolvasva a másik fél (pár!) izgalomba jön, meg az, hogy egymás soraira reagálva fűzitek a történetet és mindez hatással van rá, hogy a következő pillanatban a partnere(i)d mit fognak művelni magukkal vagy egymással! Na, az iszonyúan izgató tud lenni!

F

aug. 21. 22:21
 8/8 anonim ***** válasza:

Nekem nem maga az aktus részletezése az izgalmas benne, hanem az, ahogy oda eljutunk. Az mindegy, hogy a másik fél teljesen magát adja, vagy egy közösen előre meghatározott karakter, szerep szerint reagálunk, de maga az interakció amíg odáig eljutunk, nekem az az izgalmasabb része.

Hogy ez kettő, vagy több résztvevős, az mindegy, amíg mindenki jól játszik, nem rombolja a hangulatot, nem trollkodja szét.

szept. 18. 13:05

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!