Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Hogy reagálnàl, ha a pasinak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy reagálnàl, ha a pasinak a 4. randin, az első szex alkalmával nem sikerül merevedést elérnie?

Figyelt kérdés

Egyébkènt bejön a pasi, és elvileg èn is neki. Mondogatja, hogy nagyon tetszem neki, szexi vagyok stb. De mikor a 4. randin szexelni próbàltunk, sehogy se sikerült neki. Próbáltam szájjal, kézzel segíteni neki, de semmi. Ő nagyon figyelmes, kedves volt.

Ma lehet megint megtörténik. Nem tudom, hogy kellene reagálnom? Ne foglalkozzak vele? Próbáljak beszélni vele erről?

Mindketten hosszùtávú kapcsolatot keresünk. Ő 43 éves, és van 2 gyereke, a 13 évig tartó kapcsolata tavaly ért véget.

aug. 21. 13:38
 1/8 anonim ***** válasza:
0%
Nem lennék rá büszke hogy nem tudtad felállítani neki! 🤣
aug. 21. 13:41
 2/8 anonim ***** válasza:
85%

Nehéz kérdés.

Az, hogy a negyedik randin került volna sor az első szexre, arra utal, hogy elsősorban nem a szex motivál benneteket, hanem a hosszútávú kapcsolat lehetősége, feltételezett belső értékek stb. Ha erre gondolok, azt mondom, hogy érdemes lehet türelemmel lenni. Ki tudja, hogy milyen csalódás, frusztráció, egyéb lelki ok miatt mondott csődöt a pasi? Ha tovább ismerkedtek, barátkoztok, kialakulhat egy olyan bizalmi viszony, amiben "átszakad az a bizonyos gát".

De ott motoszkál bennem a kisördög, hogy ha a szex mégsem működik, akkor hosszú távon hogyan lehet ebből kapcsolat?

24L

aug. 21. 13:53
 3/8 anonim ***** válasza:
71%
Voltam én is ilyen helyzetben. De mi sok alkoholt fogyasztottunk. A következő találkozáson már minden jól ment.
aug. 21. 13:53
 4/8 anonim ***** válasza:
22%
Nem erőltetném tovább.
aug. 21. 14:00
 5/8 anonim ***** válasza:
47%

Minden löttyedt faroknak járjon még egy esély. Ehhez ragaszkodom így látatlanban is. :)

Szakszervezet ezért harcol.

Egyébként gondold el ha egy nő az első alkalmakkor nem tud ráhangolódni nem történik semmi baj. Férfinál szemmel láthatóbb az eredménytelenség.

aug. 21. 14:11
 6/8 anonim ***** válasza:
A Sanyiról van szó? :'D
aug. 21. 14:13
 7/8 anonim ***** válasza:
34%
Adnék még egy esélyt. Ha nem megy akkor részemről vége.
aug. 21. 14:30
 8/8 anonim ***** válasza:
Arra gondolj hogy nőként mennyi idő kell hogy elengedd magad. Nem az első a legjobb altalaban. Lehet hogy zavarban van,vagy nehezen oldódik. Ebből ne vonj le semmit. Nekem volt olyan hogy az első alkalom elég gyászosra sikeredett,utána viszont olyan lett hogy nem tudtuk abbahagyni orakon at.
szept. 1. 05:23

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!