Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én szeretem, ha egy fiúnak kicsi a farka? 18L
Figyelt kérdés
Eddigi tapasztalataim alapján így jobb a szex, mert nem fáj semmikor sem. A kis farokkal is ki tudnak elégíteni, a vékony ami szerintebb rosszabb, mert úgy nem nagyon érzed. Szerintetek?aug. 21. 12:00
2/10 anonim válasza:
Általában a nagyobbat preferálják a kicsi szóba se jöhet úgyhogy nagy ritkaság vagy!
3/10 anonim válasza:
5/10 anonim válasza:
Totál egyetértek veled!
Nekem 12-15cm közötti hossz teljesen oké, csak ne legyen ropi!
6/10 anonim válasza:
Jon mar a suli Lalika
Legalabb nem itt trollkodtok
7/10 anonim válasza:
Nem L, hanem LF.
Úgy meg nem csodálom.
8/10 anonim válasza:
Ritka az biztos aki nem az átlagos 16-17centiset szereti.
9/10 anonim válasza:
Meg vagytok ti hülyülve ezzel a farok mérgetéssel.
És bizony van aki a kisebbet szereti!!!
10/10 anonim válasza:
9-es
Egyesek el sem tudják képzelni, hogy nem minden nőnek ugyanaz az igénye.
Minthogy a nagycici mániás pasasok sem, hogy léteznek férfiak, akik a kicsit szeretik.
Vagy szőrös punci vs csupasz.
Vagy nagy popsi vs kicsi
Vagy telt lány vs karcsú
Vagy saláta punci vs barack
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!