Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Miért nem kívánom a szexet?...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem kívánom a szexet? Valaki “kigyógyult” már ebből?

Figyelt kérdés

Első párkapcsolatom idején (16 voltam) még volt, hogy kívántam, volt libidóm, bár akkor sem túl sokszor. De 1 héten 1x legalább. Az a kapcsolatom rosszul végződött, de nem hinném hogy ez befolyásolta volna a szexualitásom. A második partneremmel, akivel szintén hosszabb ideig voltam együtt (2,5 év) azért szakítottam végül, mert már nem tudtam rávenni magam a szexre. Sem úgy, hogy ittam, sem semmilyen más eszközzel.

Elmentem 5 db szakemberhez, akik nem tudtak ezen segíteni, szedtem gyógyszert, vágyfokozót, mindent, hátha segít. Vártam 1,5 évet hátha megjön a kedvem a szexhez és lesz vágyam, de semmi. Másfél éven keresztül nem nyúltam magamhoz (mert azt sem élvezem) és más sem ért hozzám, de továbbra sem kívánom. Utána próbálkoztam férfiakkal (szakítás után) hátha csak a partnerrel volt a gond, de egyik későbbi partneremmel sem élveztem és nem is kívántam. Addig érdekelt a dolog, amíg túl nem estem velük az első aktuson, de akkor sem a szexet kívántam, csak nagyon kiváncsi voltam sikerül-e most élvezni, vagy hogy jó lesz-e. (Különböző korúak voltak, volt fiatalabb és idősebb is)

Nincs testkép zavarom, elégedett vagyok magammal, nagyon sok férfi kíván, és mindegyik párkapcsolatomban szeretve voltam, ahogy én is szerettem őket. Ilyen probléma nincs.

A jelenlegi párom nagyon türelmes és megértő, de nem tudom tovább képzelni, hogy nagyon nem akarok szexelni. Ezt neki is megmondtam és tisztában van vele, hogy csak azért történik meg az aktus, mert nem szeretném, hogy elhagyjon.

Nem tudom mit tegyek… egyszerűen semleges érzést ad, csak túl akarok lenni rajta, mert nem élvezem, de nem is fáj, tehát ilyen gond sincsen. Egyszerűen csak nincs vágyam, sem szexuális kisugárzásom és legtöbbször kerülök minden szexel kapcsolatos szituációt, mert olyan kellemetlen számomra.

(22/L)

aug. 21. 11:59
 1/6 anonim ***** válasza:
52%
Szimplán frigid lettél. Ebből nem nagyon van kiút, szerintem kezdj el hosszú távú szingli életre berendezkedni, mert gondolom azt sejted, hogy egyszer meg fogja unni a mostani partnered is, hogy mindig csak kényszerből vagy vele. Lépni fog előbb vagy utóbb.
aug. 21. 12:18
 2/6 anonim ***** válasza:
64%
Aszexuális vagy.
aug. 21. 12:43
 3/6 anonim ***** válasza:
36%

Én pont ìgy vagyok vele mint te.

Sosem éreztem azt az észvesztő bizsergést egyik pasimmal sem.

Volt orgazmusom, de csak azért mert magamra koncentráltam, hogy utána ők el tudjanak menni.

Magamtòl sosem éreztem azt, hogy kezdeményezzem az együttlétet, mert semmi ingerem nem volt rá, pedig nincs gond a testemmel fizikailag.

De lehet ez a nagy bizsergető szexuális vágy a másik iránt csak a filmekben meg a romantikus regényekben van.

Ki tudja...?

aug. 21. 13:56
 4/6 A kérdező kommentje:
De erre semmi gyógymód?? Tényleg ennyire kilátástalan lenne?
aug. 21. 14:40
 5/6 anonim ***** válasza:
Csak a szexet nem kívánod vagy egyébként is kedvetlen vagy?
aug. 23. 11:43
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem hormonproblémáid vannak. Lehet, hogy a sport vagy a testmozgás segítene.
aug. 23. 14:55

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!