Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetek ettől terhes?
Figyelt kérdés
nem volt bennem még szűz vagyok. csak ruhán keresztül csináltuk, mármint rajta nem volt semmi rajtam meg csak fehérnemű. az egész dolog után a hasamra elvezett utána elmentünk fürdeni hogy ne ragadjunk engedtünk vizet a kádba beültünk és lefürödtünk. ettől lehetek terhes? bocsánat a hülye kérdésért. kicsit tudatlan vagyok még ebben a témában. kérlek csak normális válaszokat írjatok. előre is köszönöm.aug. 21. 11:48
1/3 anonim válasza:
Csak akkor leszel terhes biztasan,ha a péniszt a hüvelybe hagyva élvez el emberünk. De mivel itt még csak kapcsolat sem volt...
2/3 anonim válasza:
Ennyivel roppant kicsi az esélye, de azért legközelebb figyeljetek.
Ha már (nyilván) nem használtok semmiféle fogamzásgátlót, akkor az egyik játékoson farmernadrág legyen, ne fehérnemű.
Fürdésnél meg tied az elsőbbség, és ő közben ne nyúlkáljon! Majd, ha lefürdött.
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!