Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most hogy tovább?
Figyelt kérdés
Az van hogy múltkor kivertük egy haverommal. (Mindketten csak magunknak) És azóta tök furán viselkedik. Alig szól hozzám, és nem keresi a társaságokat. Veletek már történt hasonló és ha igen nálatok is a másik fél furcsa volt1aug. 21. 03:25
2/11 anonim válasza:
Gondolom szegyelli a dolgot. Elmulik. Amugy, hogy alakult ez a dolog? Ki kezdemenyezte?
3/11 anonim válasza:
Hát mondjad neki hogy te szerelmes vagy bele és folytassátok.
De attól még 2 idióta lesztek.
4/11 anonim válasza:
Szerintem kérdezz rá nyíltan nàla, hogy mi a gondja, beszéljétek meg.
5/11 anonim válasza:
Valószínűleg kicsit szégyelli a dolgot, nem meri felhozni a témát. Egyszerűen kérdezz rá hogy az-e az oka hogy szégyelli, vagy nem szeretné többet és ezért kerül...
6/11 anonim válasza:
Van ez sokunknál, hogy elélvezés utan ránktör az érzéd, hogy bakker, mire élveztem el… Vagy lehet nagyon élvezte, de fél hogy emiatt bzisnak ítélik meg, stb.
7/11 anonim válasza:
Ilyen az amikor a fantazia meg a valosag talalkozik
Abbol lesz a kaosz
8/11 anonim válasza:
Velem is volt hasonló munkahelyen, mondta egy srác többször is hogy dugjam meg, aztan elkezdtünk közeledni egymas fele szexuálisan, utána meg elszégyelltük magunkat es nem lett semmi több
9/11 anonim válasza:
Józanul volt ez a verés?
Szerintem is édemes lenne leülni vele beszélni, mert lehet zavarja...
Meg hogy te mit gondolsz róla.
Beszéljetek.
10/11 anonim válasza:
Rajott hogy megse akkora buli a buzulás
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!