Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Ma este megláttam, hogy a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ma este megláttam, hogy a testvérem erényövet hord, nem tudom elhinni... Fúúh, most mit tegyek? (én L18, ő F21)

Figyelt kérdés

Ma este mentem fürdeni, lopva bepillantottam a szobájába, hogy a bátyám végzett-e már. Egy pillanat alatt láttam, hogy bent van és mire felfogtam, hogy mit látok, már nyitottam a fürdő ajtaját... Ott volt az ágyán meztelenül erényövben... Te jó ég... Nem tudom ezt kiverni a fejemből...

Mit csináljak most? Mintha nem láttam volna semmit? Normális ez? Lehet, hogy egy lány rakatta rá?? Átélt már bárki valami hasonlót? Normális ez sezrintetek? Mit javasoltok?

aug. 20. 23:31
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
87%
#19: Pedig normális válaszokat itt nemigen fogsz kapni. Ide a perverzek járnak, nem azok, akik olyan szexuális életet élnek, mint az emberek 90%-a.
aug. 22. 13:47
 22/23 anonim ***** válasza:
84%

Sok embernek ez perverz dolog, de amúgy meg nincs benne semmi rossz, ha mindkét fél beleegyezésével történik.

Mint a bdsm többi fajtája. Ez még a lightosabbak közül való. Mellesleg, a legtöbb webshopban a top 10 legtöbbet vásárolt termék között van erényöv.

Szóval igencsak sokan hordják.

aug. 23. 23:44
 23/23 anonim ***** válasza:
100%

Én is szoktam hordani rövidebb ideig.

Nincs kulcsörzőm se semmi. A feleségem segít felrakni, lévén i de én döntöm el mikor, meddig stb hordom.

Amiért én hordom ól, hogy egy szép csomagot csinál, a golyókat eltartja a testről ezáltal jobb a sperma termelés.

Ami még plusz pont, hogy nem tud jobbra-balra törni a kuki, tehát el tudnak teljesen lazulni a tartó szalagok.

Semmilyen bdsm dolog nincs mögötte. Van, hogy egész nap rajtam van, néha csak 1-2 órát.

Csak azért szóltam hozzá, hogy nem feltétlen fétis, vagy perverzió miatt hordhatja valaki.

Amúgy meg simán engedd el, ne szólj senkinek semmit róla.

Ez eléggé intim dolog én sem beszélnék erről egyetlen családtagommal sem.

okt. 7. 10:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!