Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lehet valaki BDSM függő?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet valaki BDSM függő?

Figyelt kérdés
Kifejtem: nemrég kerültem bele a dologba sub nőként, van most partnerem, akivel tökéletesen passzolunk, és fizikailag kielégít engem. De az a helyzet, hogy mentálisan nagyon rá vagyok pörögve a dologra, és egyfolytában akarom, hogy uraljon, vágyom az általa okozott fájdalomra, és hiába a fizikai kielégülés, az agyamban ott marad valami hiányosság, vagy nem is tudom. A kapcsolatom tökéletes, a partnerem tapasztalt, de mivel nem független, nem tud annyi időt rám szánni, amennyire szükségem lenne. Viszont az együttléteink nagyon intenzívek. Lehet hogy ez az oka?

aug. 20. 11:28
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
89%
Lehet
aug. 20. 11:30
 2/18 anonim ***** válasza:
16%
Nyugi kiégsz majd...
aug. 20. 11:30
 3/18 anonim ***** válasza:
100%

Hogyne lehetne.

Akit ez izgat annak szüksége van rá. BDSM nélkül nem lesz igazi egy kaocsolat sem mindig hiányérzeted lesz nélküle. Legalábbis én ezt tapasztaltam magamon és másokon is.

aug. 20. 11:32
 4/18 anonim ***** válasza:
92%

Lehet pont azért állsz hozzá ennyire, mert "nem rég kerültél bele". Engem is izgat a BDSM nagyon régóta, élvezem is a lelki oldalát, nem is szívesen lennék meg nélküle, de nem nevezném függőségnek. Inkább egy igénynek, vágynak.

Amúgy, ha van igényetek ilyenre, akkor lehetnek szabályok, feladatok akkorra is amikor nem ér rá veled foglalkozni.

F

aug. 20. 11:36
 5/18 A kérdező kommentje:

Én azért nevezem függőségnek, mert pl. sokszor nem tudok a munkámra koncentrálni, mert máshol jár az eszem, tartok is tőle hogy emiatt bajba kerülök.

Feladatok szoktak lenni, de ezeket sem érzem kielégítőnek, többet akarok, nagyobb kontrollt az ő részéről. De ez nem valósítható meg sajnos. Viszonylag sok dolgot csinálunk közösen is, ami nem szex, pl. sportolunk, játszunk. De valahogy nem elég.

aug. 20. 11:45
 6/18 anonim ***** válasza:
34%

De miért nem valósítható meg? Nem tudod ezt le kommunikálni vele vagy ő nem megy ebbe bele; neki ez nem tetszik?

Szerintem nincs olyan férfi aki ne próbálná ki a barátnőjével a BDSM-t, :-)

aug. 20. 11:52
 7/18 A kérdező kommentje:
Azért nem valósítható meg, mert kevés a szabadideje a munkája és a gyerekei miatt. Mint írtam, nem független ember. Amennyi időt tud, rám szán, de ez néha kevés.
aug. 20. 12:05
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem keresel még valakit?
aug. 20. 12:16
 9/18 A kérdező kommentje:
Jó a kérdés, én is gondoltam rá, de nekem érzelmek nélkül nem megy, és nőként csak egyfelé tudok érzelmileg elköteleződni. Legalábbis ez az eddigi tapasztalatom.
aug. 20. 12:19
 10/18 anonim ***** válasza:
78%
Hány éves vagy?
aug. 20. 12:20
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!