Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Csajok! Női zuhanyzóban is...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Női zuhanyzóban is előfordul hogy valaki szégyenlős és fürdőruciban tusol le, nem pedig meztelenül? Mit gondoltok az ilyen lányokról? Ti mennyire vagytok szégyellősek? Szeretitek megnézni egymást pucéran, kinek milyen a cicije, puncija stb?

Figyelt kérdés

aug. 20. 09:40
 1/9 anonim ***** válasza:
91%
Igen! Mondjuk én pont nem ilyen vagyok.
aug. 20. 09:45
 2/9 anonim ***** válasza:
72%
Igen, a párom szokott mesélni érdekességeket
aug. 20. 09:51
 3/9 anonim ***** válasza:
94%
Én még nem találkoztam hasonlóval,de biztosan van olyan is.Nem tudod nem megnézni ha együtt vetkőzünk,zuhanyzunk,de nem hátsó szándékkal.Inkább olyan van ,hogy a jobb testű lányok meztelenül szárítják a hajukat is nem sietnek felöltözni,vannak magamutogatók.Engem sosem zavart ha azonos neművel meztelenül kellett lennem.
aug. 20. 09:54
 4/9 anonim ***** válasza:
94%

Sosem értettem, hogy miért ciki ha valaki lezuhanyzik mások előtt, ráadásul meztelenül. Teljesen természetes dolog. Sokkal cikibb az, ha valaki büdös, izzadtságszagú, az ember pedig meztelenül szokott zuhanyozni.

Én fiúként még a nővérem előtt is simán lezuhanyzok.

aug. 20. 09:59
 5/9 anonim ***** válasza:
69%
Biztos van ilyen
aug. 20. 11:10
 6/9 anonim ***** válasza:
83%
Van ilyen. Én mint leszbi megnézem a szép csajok popóját, cicijét, de nem a zuhanyzóban vadászok. Alapban nem értem meg, hogy miért kell fürdőruciban zuhanyozni. Nem a rucit kell mosni.
aug. 20. 11:12
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Azonos nemu elott szegyenloskodni eleg erdekes... Sosem tusoltam furdoruhaban.
szept. 11. 19:53
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Én azonos nemű előtt szégyenlősebb vagyok, mint ellenkező nem előtt.
szept. 22. 16:02
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Sose tusolok fürdőruhában, nem zavar ha megnéznek.
szept. 22. 16:05

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!