Kezdőoldal » Szexualitás » Egyéb kérdések » Lehet már nemiéletet élni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet már nemiéletet élni?

Figyelt kérdés
2 hete volt abortuszom,már nem vérzem,az orvos 4 hetet mondott de gond lenne belőle ha lefeküdnék a párommal,ha mégis akkor az anális szex is tilos?

aug. 20. 08:12
 1/10 anonim ***** válasza:
86%

Ennyire kívádod abortusz után?

Ne haragudj! Nem viselt meg lelkileg? Nem félsz ujabb terhességtől.

Ki kell várni a 4 hetet.

aug. 20. 08:23
 2/10 NTBS ***** válasza:
76%
Szerintem várd ki a 4 hetet. A párod meg birjon már magával, ha ebbe a helyzetbe hozott.
aug. 20. 08:25
 3/10 anonim ***** válasza:
69%
Várd ki a 4 hetet, nem véletlen mondta a doki. Amúgy meg van még rajtad lyuk, ha a párod ennyire nem bír magával. És úgy még terhes sem leszel újra.
aug. 20. 08:31
 4/10 anonim ***** válasza:
14%

Nem feltétlenül kell ez miatt ítélkezni ez miatt és mások feje felett pálcát törni. Egyáltalán nem biztos, hogy szándékosan hozta ilyen helyzetbe az illető a partnerét.

Lehet véletlen is.

Elszakad a gumi.

Netán lecsuszik.

Sőt tabletta mellett is lehet valaki terhes, nem egy ilyen eset volt már és lesz is.

Ugye 100% védelem nincs.

Ja de ha nem szexelsz.

Ez mellett pedig még mindig jobb egy ilyen döntés, mint éretlenül a nagy világba szülni tizenéves korban a semmire. Az élet nem fekete és fehér.

aug. 20. 08:32
 5/10 A kérdező kommentje:

Megvolt az oka annak hogy az abortusz melett döntöttünk.

A szex meg alap dolog én ezt így gondolom,és semmi sem nyújt 100%-os védelmet.

Igen kívánom a páromat sőt nagyon kívánom.

aug. 20. 08:39
 6/10 anonim ***** válasza:
27%
Én egyáltalán nem vagyok abortuszellenes, magam is élnék vele, ha teherbe esnék (védekezek, de nincs 100%-os módszer), van már 1 gyermekem, nem szeretnék többet. De… Igen, alap a szex, de azt nem értem, hogy rendkívüli helyzetekben miért nem lehet kivárni normálisan azt a pár hetet… Az, hogy már nem vérzel, nem jelenti, hogy teljesen felépültél, megéri kockáztatni? Ha mindenképp szexelnél, akkor az anál sokkal jobb megoldás a mostani helyzetben.
aug. 20. 09:03
 7/10 anonim ***** válasza:
56%
Ha már ennyire kívánod inkább popsiba szerintem azt is finoman .Nem hiaba mondják a 4 hetet!
aug. 20. 10:35
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
A szádat is használhatod! Nem csak evésre és csacsogásra.
aug. 20. 10:38
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Csak szopni lehet 4 hétig.
aug. 20. 10:48
 10/10 anonim ***** válasza:
58%
Nem ajánlatos. De egy idöben gyakran voltam egy prostinál. Egyik alkalommal szex után benyögte, hogy most neki nem volt jo, mert néhány napja (4 ...5) volt kaparáson, ezért nem volt olyan aktiv szex közben. Bevallom semmit nem vettem észre. A gumin sem volt semmi gyanus (vér, váladék, szag) nyom. Mondtan neki, hogy ez igy nem lesz jo. Ha tul van az egészen akkor hivjon. Néhány nap mulva már telefonált is, hogy semmi baja, menjek, már nagyüzem van nála. (Nem azért irtam, hogy biztassalak!!!)
aug. 20. 16:25

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!